Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Όταν οι ελεύθερες φωνές «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ»

Όταν οι ελεύθερες φωνές «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ»

<< Χθες είχα αναρτήσει το « Όταν οι ελεύθερες φωνές ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ.»
Προς το site: « Σύλλογος Αντισσαίων στην Αθήνα Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»
Όσο το site αυτό θα εξακολουθεί να έχει τον τίτλο του Συλλόγου, ….>>
Σήμερα  ανάρτησα το πιο κάτω κείμενο με επικεφαλίδα « O Οδικός Άξονας "Καλλονής –Σιγρίου" και η "ΗΧΩ της Άντισσας"» στο  site: « Σύλλογος Αντισσαίων στην Αθήνα Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» (του Συλλόγου που επί σειρά ετών τον υπηρέτησα από τη θέση του Προέδρου του και στον οποίο προσέφερα το μεγαλύτερο βήμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ που τον έκανε γνωστό σ’ όλους ανά τον κόσμο Αντισσαίους (και όχι μόνο) την «ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΣΑΣ» το 1978) . 
Το αποτέλεσμα ;  με συνοπτικές  διαδικασίες και αναπολόγητος  
                     Μ  Ε        Δ  Ι  Ε  Γ  Ρ  Α  Ψ  Α  Ν
από το site: « Σύλλογος Αντισσαίων στην Αθήνα Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος». 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
<<O Οδικός Άξονας "Καλλονής–Σιγρίου" και η "ΗΧΩ της Άντισσας"
Δρ. Τάκης Χ. Ιορδάνης (Ph.D.) ........    Προς τα Μέλη του Δ.Σ. του
-  Επικεφαλής της Επιτροπής Αγώνα για .… Συλλόγου  Αντισσαίων 
   τον οδικό άξονα «Καλλονής – Σιγρίου» ……….« Άγιος Ιωάννης
-  π. Διευθύνων Σύμβουλος της …………………….ο Θεολόγος» 
   Ελληνική Βιομηχανίας Όπλων ……………….……Μοσχοπούλου  7 - 9
 -  π. Πρόεδρος του Συλλόγου Αντισσαίων …………….. ΑΘΗΝΑ    
    « Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»
 Αγησιλάου 9  - Ηλιούπολη
  ΑΘΗΝΑ   ............................ Κοιν.: 1) Τη Συντακτική Επιτροπή
  ..................................................  της «ΗΧΩ της Αντισσας ».
  ................................................... 2) Τους Αναγνώστες της
Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2013  ...............  «ΗΧΩ της Αντισσας».
                                                                                                         
Θέμα : Οι προσπάθειες μιάς ολόκληρης δεκαετίας της Επιτροπής Αγώνα για τον Οδικό Άξονα Καλλονής –Σιγρίου, εστέφθησαν από την απόλυτη επιτυχία, αφού  αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη άρχισε το έργο απ’ το Σίγρι.
Αγαπητοί 
συγχωριανοί, συγγενείς, συμμαθητές, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αντισσαίων της Αθήνας
Το μεγαλύτερο έργο που έγινε στον Αιγαιακό χώρο  τα 101 χρόνια ελευθέρου Εθνικού βίου Προϋπολογισμού 44.500.000 Ευρώ που ξεκίνησε αρχές Σεπτέμβρη, αποτέλεσμα του  συνεπούς, συνεχούς, ορθολογικά τεκμηριωμένου και αταλάντευτα διεκδικητικού αγώνα της από το 2003 Επιτροπής μας, παρουσιάσθηκε  στην  ΗΧΩ  με 81 μόνο λέξεις !!! [ Ας μη σας διαφεύγει, κατ’ αντιδιαστολή, ότι ο προϋπολογισμού 15 εκατ. μόνο Ευρώ  Καλλονής – Πέτρας όχι  μόνο δεν άρχισε κατασκευαζόμενος, αλλά ούτε έχει ενταχθεί ακόμη στο ΕΣΠΑ,( για το  δικό μας τούτο έγινε τον Αύγουστο του 2011)].
Όταν οι σκοπιμότητες, οι μικρότητες και η μικροψυχία προσπαθούν να σκεπάσουν την αλήθεια, τότε το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι μια εικόνα Φράγκενστάιν. Μια τέτοια ακριβώς εικόνα αποδίδει  η σχετική δημοσίευση της ΗΧΩΣ.
Η άκρως αυτή φειδωλή παρουσίαση της έναρξης του αναγεννητικού για όλη τη χερσόνησο του Ορδύμνου και κατ’ επέκταση της γενέτειράς μας αυτού έργου, θα μπορούσε να γίνει η αιτία να σας καταλογίσουν οι επιγενόμενοι Αντισσαίοι έλλειψη τουλάχιστον αντικειμενικότητας, αφού έτσι αφήσατε ένα μεγάλο κενό ιστορικών στοιχείων και σχετικής πληροφόρησης όταν θα ανατρέχουν στην ΗΧΩ για να πληροφορηθούν σχετικώς. Προς αναπλήρωση του κενού αυτού, σας στέλλω για το αρχείο του Συλλόγου, το φύλλο της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ των Σκαλοχωριτών» Αρ. Φύλ 134, Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2013,  όπου δίδεται σε τρεις σελίδες τους αναλυτική παρουσίαση του όλου θέματος, αφ' ότου το 2003 δημιουργήθηκε η Επιτροπή μας.
Παράλληλα σας εσωκλείω το πλήρες κείμενο της Επιτροπής Αγώνα με τις ευαρέσκειες της προς «Τα ΝΕΑ των Σκαλοχωριτών», της 22.11.2013, μέρος του οποίου είναι το κείμενο που  «κατεβάσατε» από το site Συλλόγου την ημέρα αυτή.
Γειά σας  ......................................................  Συνημ. 2
Υ.Γ. Η σημείωση στο σχετικό κείμενό μου της 12.2.2012 << Προς ενημέρωσή σας, γιουσουφάκια δεν υπάρχουν πιά. Τα εξαφάνισε …η επανάσταση του 1821>> σας απέτρεψε αυτή τη φορά να εκφράσετε ευχαριστίες ή να καλολογήσετε κάποιο … μεγαλοσχήμονα για την προσφορά του αυτή προς τους Αντισσαίους και τους λοιπούς κατοίκους της περιοχής. Τουλάχιστο αυτή τη φορά, δείξατε να πιστεύετε  τάχα, πως το έργο αυτό το γέννησε ο … «αυτόματος πιλότος». >>

Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) ……… 2.12.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: