Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ότι κάνουν τα διάφορα ζουλάπια στη ζούγκλα όταν το λιοντάρι πιάσει το θήραμά του!!!

Ο Υπουργός Αθανασίου όλα τα «σφάζει» όλα τα «μαχαιρώνει» !!!
Το 2009 όταν ο Πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής απαντώντας μας σε μία από τις πολλές ενέργειές μας, μας έδωσε 20.000.000 Ευρώ γιά το δρόμο μας ο Χ.Αθανασίου του ήταν παντελώς άγνωστος. Το 2011 που η Επιτροπή Αγώνα κατόρθωσε να εντάξει το δρόμο Καλλονής - Σιγρίου στο ΕΣΠΑ με το ποσό των 44.500.000 Ευρώ ο Χ.ΑΘΑΝΑΣΪΟΥ ήταν μόνο συνδικαλιστής στον κλάδο του. Τώρα τι συνάφεια έχει ο δρόμος μας με τον Χ.Αθανασίου που βγήκε κα...ι τον οικειοποιήθηκε κρίνετε το εσείς. Και μια ερώτηση πολύ φοβούμαι ρητορική. Γιατί δεν έκανε κάτι για τον μόνο 17.000.000 Ευρώ προϋπολογισμού (~ 1/3 του δικού μας) δρόμος Καλλονής - Πέτρας που τελικά ΄μάλλον δεν θα γίνει ποτέ, για να μπορεί να καυχιέται ότι είναι δικό του έργο. Αυτό που κάνει με το δικό μας δρόμο είναι αυτό που κάνουν τα διάφορα ζουλάπια στη ζούγκλα όταν το λιοντάρι πιάσει το θήραμά του!!! 

Στις 15.1.2015 επειδή είχα προβλέψει ότι ο κ.Υπουτγός θα "έβαζε" χέρι και στο δρόμο μας του έγραφα: << Η Επιτροπή Αγώνα για τον Δρόμο Καλονής-Σιγρίου, επιτρέπει στον κ. Υπουργό .Χ. Αθανασίου… . Αφού όλα τα «σφάζει» όλα τα «μαχαιρώνει» ο καλός μας Υπουργός Αθανασίου, όπως παλιά οι υπαίθριοι μανάβηδες καρπουζιών της πρωτεύουσας, μετά τη φωτογραφία του με φόντο το Βοστάνειο Νοσοκομείο και το διαλάλημα του στην Πολιτική του διαφήμιση ότι εξασφάλισε(αν) την εκ 25.000.000 Ευρώ πίστωση για τα έργα της νέας σ’ αυτό πτέρυγας, του βάζουμε την ιδέα το ίδιο να κάνει για τον υπό κατασκευή από το 2013 δρόμο Καλλονής – Σιγρίου, όπως ακριβώς του έγραψα στο site LESVOSNEWS (που είχε βάλλει υπέρτιτλο « Πολιτική διαφήμιση Χ. Αθανασίου … χωρίς μέτρο ») κάτω απ’ την διαφήμιση αυτή με την ολόσωμη φωτογραφία του .!!! << Ο Δρόμος Καλλονής - Σιγρίου είναι προϋπολογισμού 44.500.000 Ευρώ. Η Επιτροπή Αγώνα γι' αυτόν, επιτρέπει στον κ. Υπουργό αφού βγάλει μια ωραία φωτογραφία εκεί στο νέο τμήμα του κατά τα υψώματα του "Κουρατσώνα" πάνω απ' τη Βατούσα, να τη χρησιμοποιήσει ως δική του(ς) επίτευξη στον υπό εξέλιξη προεκλογικό αγώνα !!!>> . Φαίνεται με την άδεια που του δώσαμε κατά τα πιό πάνω, πήρε θάρρος ο κ. Υπουργός και έκανε στους εταιροδημότες την σχετική δήλωση.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: