Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αντισσαίων της Αθήνας υπό διάλυση;;



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αντισσαίων της Αθήνας υπό διάλυση;;

Αν και  λόγω της μικρότητας του σημερινού Προέδρου του Συλλόγου Αντισσαίων της Αθήνας Σταύρου Σφιχτέλλη σε ότι αφορά την όλη συμπεριφορά του απέναντί μου, αλλά κυρίως  για την αμετροέπειά του ως προς τα έχοντα σχέση με το μεγάλο Αναμορφωτή του Χωριού μας αείμνηστο Γιάννη Β. Φωτιάδη (τις απαράδεκτες ενέργειες του στη σχετική εκδήλωση του 2013 , το θέμα των πλακών σημάνσεως του κεντρικού δρόμου απ΄ το Ηρώων ως την Πλατεία με το όνομά του) ανέστειλα προ μηνών την ιδιότητά μου ως μέλους του Συλλόγου μας.
Βεβαίως ομολογώ ότι κάποιες  φορές που κάτι θετικό έγινε απ’ το Σύλλογο χαιρόμουνα, άσχετα και αν δεν συμμετείχα σ’ αυτόν εδώ και κάποια χρόνια.
Αυτά όμως που μαθαίνω ότι γίνονται εδώ και λίγους μήνες με τις συνεχείς παραιτήσεις του ενός μέλους του Δ.Σ. μετά το άλλο, που ακόμη και τα αναπληρωματικά μέλη τελειώνουν αν δεν έχουν τελειώσει ήδη, προβληματίζομαι τι συμβαίνει εκεί άραγε;;
Η μικρότητα του Προέδρου  νομοτελειακά θα οδηγούσε σ’ αυτά τα αδιέξοδα. Και να φανταστεί κανείς ότι η θητεία του παρόντος Δ.Σ. λήγει σε ένα χρόνο. Τι μέλλει γενέσθαι;; Πώς  θα διοικηθεί ο Σύλλογος μας; Ο Σύλλογος που διοικήθηκε από πολλούς και που ευτυχώς  τέτοιες τραυματικές καταστάσεις όπως αυτές που κατάφερε ο νυν Πρόεδρος, ουδέποτε υπήρξαν στην υπερπεντηκονταπενταετή περίοδο της ζωής του.
Αυτού του Συλλόγου που υπηρέτησα από τα φοιτητικά μου ως απλό  μέλος του, στη συνέχεια ως απλό μέλος του Δ.Σ και τέλος ως Πρόεδρος του για τρείς μάλιστα τρείς περιόδους.    
Μακάρι να προβληματισθεί επί τέλους ο κ. Πρόεδρος του Συλλόγου μας, που πολύ μα πολύ όψιμα έγινε μέλος του !!!

Tάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) ..........9.2.2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: