Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΤΙΣΣΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΤΙΣΣΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ».
Μετά την ανακοίνωση που έβαλαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου στο f.b. χθες βράδυ απ’ όπου προκύπτει ότι οι από ενάμισι περίπου μήνα σχετικές ενέργειες μου και κυρίως οι επιστολές μου της 3ης και 19ης τρέχοντος μηνός έκαναν, ο μέχρι σήμερα αυθαίρετα και εκτός των καταστατικών αρχών του Συλλόγου διοικών αυτόν (για έξι περίπου μήνες) «Πρόεδρος» του, να πεισθεί επί τέλους και... να προκηρύξει τις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν άμεσα, η όποια περαιτέρω ενέργειά μου προς τη Δικαιοσύνη παρέλκει.
Θέλω να πιστεύω ότι το νέο Δ.Σ. που θα εκλεγεί στις 19 Απριλίου, θα έχει Πρόεδρο που δεν θα περιορίζεται μόνο στην εκφώνηση επικηδείων και εκδηλώσεων Δημοσίων Σχέσεων μόνο, το βασικότερο δε, θα μπορεί να επικοινωνεί, να συνεννοείται και εν τέλει να πείθει τα μέλη του Δ.Σ. ως και όλα τα μέλη του Συλλόγου, χωρίς να τα βάζει απέναντί του, εξαναγκάζοντας τα σε παραίτηση κατά πως γινόταν με τον σημερινό. Δηλ. θα έχει τις προσήκουσες ιδιότητες, χωρίς να αποτελεί το «νευρόσπαστο» των κάποιων, να ενεργεί ισόμετρα, αντικειμενικά και ενωτικά προς όλα τα μέλη του Συλλόγου (χωρίς να τα διαχωρίζει σε «στέρφα» και «γαλάρια») και όχι κατά την κρίση και καθ’ υπαγόρευση αυτών των κάποιων και σε τελική ανάλυση βεβαίως, να κρατά επαξίως τον τίτλο του Προέδρου.
Εύχομαι αυτήν την αλλοπρόσαλλη περίοδο των τελευταίων μηνών, που ποτέ άλλοτε δεν βίωσε ο Σύλλογός μας στα εξήντα κοντά χρόνια ζωής του, να μη την ξαναπεράσει.
Βέβαια, η ερώτηση που τίθεται εν προκειμένω, είναι οι «αποφάσεις» που ο «Πρόεδρος» έλαβε αντικαταστατά αυτήν την περίοδο και τα όποια εξ αυτών επακόλουθα, πώς θα μπορέσει να τα δικαιολογήσει (εφ΄όσον αυτό κριθεί απαραίτητο) στην Δικαιοσύνη;; 


Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D)
π.Πρόεδρος του Συλλόγου
Αντισσαίων στην Αθήνα


Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) ......................201.3.2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: