Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΣΙΓΡΙΟΥ : Όταν οι άλλοι κάνουν Δημόσιες Σχέσεις μόνο, εμείς δουλεύουμε. ……… ΤΡΙΤΟ.


ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΣΙΓΡΙΟΥ : Όταν  οι άλλοι κάνουν Δημόσιες Σχέσεις μόνο, εμείς δουλεύουμε.  ……… ΤΡΙΤΟ.

Ειδοποιητήριο συστημένου γράμματος όταν λαβαίνω, είναι πάντα προς το κανονικό μου όνομα (Παναγιώτης). Τούτο γιατί  συνήθως τούτο είναι από κάποια  Δημόσια υπηρεσία. Αυτή τη φορά αυτό που μου ήρθε χθες, έγραφε το υποκοριστικό μου (Τάκης). Προσπάθησα να σκεφθώ ποιός και τι θα μπορούσε να μου στείλει έτσι, με συστημένο γράμμα. Η απορία μου λύθηκε πρωί σήμερα που πήγα στο ταχυδρομείο . Ήταν  από τον ενεργό πολίτη Ευάγγελο Εγγλέζο, τον δάσκαλο που διδάσκει στο σχολείο της Αρίσβης, που μου έστειλε τη νέα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ μας για το Λιμάνι του Σιγρίου με υπερ150 υπογραφές. Τον Ευάγγελο είχα την τύχη να γνωρίσω μόλις προ μηνός μέσω αναφοράς τρίτου,  ως Άνθρωπο με πολλά - πολλά υψηλά ανθρώπινα συναισθήματα, με κυρίαρχο αυτό της φιλαλληλίας. Αυτό που με οδήγησε να γράψω στον « Αιολίας Λόγο» στο ΕΜΠΡΟΣ προ εικοσαημέρου το « Όσο υπάρχουν άνθρωποι …». Τώρα με την πράξη του αυτή, να μπορέσει από την μικρή αλλά ιστορική Αρίσβη να συγκεντρώσει ένα τόσο μεγάλο αριθμό υπογραφών, αποδεικνύει πως η ιδιότητα του ενεργού πολίτη είναι αυτή που τον διακρίνει και βεβαίως σε υποθέσεις που αφορούν στο γενικό καλό όπως το ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΣΙΓΡΙΟΥ συστρατεύεται και συνεισφέρει τα μέγιστα. Για μας, στήριξη όπως αυτή του Ευάγγελου μας κάνει να έχουμε την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίζουμε τον αγώνα που εδώ και χρόνια κάνουμε για το Λιμάνι μας. Παράλληλα μας κάνει να πιστεύουμε ότι συστρατευόμενοι μαζί μας κι άλλοι συμπατριώτες μας ο αγώνας μας είναι δίκαιος και θα αποδειχθεί στο τέλος όχι μάταιος. Η πίστη που μας δείχνουν με τις ενέργειες τους πολλοί στο νησί, όπως αυτή του φίλου Ευαγ. Εγγλέζου, δρα ως καταλύτης στις δράσεις μας.  Βέβαια κάτι τέτοιο, μπορεί κάποιους Δημοσιοσχεσίτες να του στεναχωρεί. Τούτοι, το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι Δημόσιες Σχέσεις χωρίς ποτέ να έχουν να προβάλλουν κάτι το θετικό και κυρίως πρακτικό για το νησί μας και τους ανθρώπους του. Αντίθετα η αυτοπροβολή είναι ο αυτοσκοπός τους, προσπαθώντας αυτό με κάθε τρόπο !! Ο πλέον προσφιλής τους είναι να πάρουν το μικρόφωνο (άσχετα κι αν το βήμα ανήκει σε άλλους) μόνο και μόνο για να φανούν και να ακουστούν , ομιλώντας ως συνήθως μόνο περί διαγραμμάτων και άλλων τινών.
Αυτούς μπορεί να στεναχωρεί, για να μη πω κάτι χειρότερο πράξεις όπως αυτή του Ευαγ. Εγγλέζου, εμάς όμως μας ατσαλώνει τη θέληση να συνεχίσουμε την προσπάθεια  μας. Μια προσπάθεια που θα ολοκληρωθεί με την κατασκευή της Δυτικής Πύλης του νησιού μας, εφ’ όσον ευτυχήσουμε ως Λαός να δούμε να τελειώνει όλη αυτή η «αναμπαμπούλα» περί τα οικονομικά πράγματα της χώρας και τέλος η κατάσταση  σταθεροποιηθεί.

Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) …. 16.4.2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: