Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Η δόξα του νικητή είναι ευθεία συνάρτηση της αξίας και του μεγέθους του αντιπάλου του.


Η δόξα του νικητή είναι ευθεία συνάρτηση της αξίας και του μεγέθους του αντιπάλου του.


Όταν το  διακύβευμα που παρουσιάζεται εκάστοτε στον Ελληνικό Λαό στο διάβα της Ιστορίας του, είναι «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΣΚΛΑΒΙΑ » η απάντησή του Λαού, είναι πάντα ΟΧΙ στο δεύτερο. Ένα  ΟΧΙ που λειτουργεί πάντα ως λίπασμα στις ρίζες  της  υπεραιωνοβίου ιεράς ελιάς της ράτσας μας, του αιώνιου έφηβου της Ιστορίας, του Ελληνισμού.

Έτσι και χθές στη νεοΣΚΛΑΒΙΑ της αποικίας χρέους που μας ζήτησαν οι πιστωτές – δυνάστες μας να μπούμε, με τη ψήφο μας και  με τη δική μας θέλησή.  Δηλ. μας ζητήθηκε απ’ το Διευθυντήριο των Βρυξελλών και όλους αυτούς τους τοκογλύφους μας, το τελεσίγραφο του αυτοχειριασμού μας.

Έτσι το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος ήταν ένα βροντερό, αντήχησης παγκοσμίας εμβέλειας  ΟΧΙ. Ένα αποτέλεσμα, που δύο στους τρεις Έλληνες είπαν το ΟΧΙ.

 Το τελικό αποτέλεσμα :   61,3 %, ΟΧΙ. 

Ένα ΟΧΙ  που ο Λαός μας το είπε με πλήρη νηφαλιότητα αλλά και ξεχωριστή ψυχραιμία !! Το είπε σε πείσμα της όλης κόπρου του Αυγείου του οικονομικο-κοινωνικό-πολιτικού κατεστημένου της Ελληνικής ολιγαρχίας και πλουτοκρατίας. Με κήνσορες και κεκράκτες, όλα τα βαμπίρια του παρελθόντος !!!  Όλων αυτών των μοιραίων Πρωθυπουργών της χώρας απ’ τον «αρχιαποστάτη» Μητσοτάκη, τον ψεύτη και αρχιερέα της διαπλοκής  Σημίτη, τον οκνηρό και εκ του αποτελέσματος άχρηστο Καραμανλή, τον «λίγο», αν μη τι άλλο ΓΑΠαπανδρέου και τον τραγικό  ιανοκέφαλο, μνημονιακό Σαμαρά που άκρως ανεύθυνα και εξ ελλείψεως ορθού λόγου και ικανότητας μας έφεραν στο «τελευταίο σκαλί του κακού τη σκάλα» και που ανερυθρίαστα ένοχα, συνένοχα θα έλεγα, στοιχήθηκαν πίσω απ’  το Ναι. «Ντουντούκα», κατευθυνόμενη του Ναι, όλα τα μεγάλα Κανάλια TV της διαπλοκής και υποτέλειας, τα όργανα των ολιγαρχών  που όλη την εβδομάδα με το τι φόβο «πούλησαν» στο Λαό, ούτε τα νερά του Αχελώου και του Αλιάκμονα μαζί δεν θα μπορούσε να ξεπλύνει και να απομακρύνει το μιασματικό αυτό στίγμα, απ’ το μέσο μέρος του μυαλού των νεοΕλλήνων. Το ποιοι άλλοι υπήρξαν οι κολώνες στήριξης της νεοϋποτέλειας, είναι ατυχώς και άλλοι, με άκρα ιστορική παραφωνία  αυτήν της ΓΣΕΕ.

Πέραν όλων αυτών των  άλογων ενεργειών των ντόπιων υποστηρικτών του Ναι,  αυτό που βίωσε ο Λαός μας όλες αυτές της μέρες ήταν η  ασύμμετρη, απάνθρωπη και λυσσώδης στήριξη του Ναι και άκρατου εκφοβισμού μας από όλους αυτούς τους «μύστες» του Ευρωπαϊκού Γραφειοκρατισμού. Όλες οι  εμβληματικές μορφές του σε παράταξη. Απ’ τον «φιλέλληνα Γιούγκερ, την Μέρκελ, τον Ντράγκι, τον Τούσκ, το Ντάϊσεμπλουμ, ως τον ανθέλληνα Σόϊμπλε.   

Όλοι  αυτοί οι κύριοι εν αγαστή συμπνοια  με ιοβόλους λόγους αλλά και με  έργα καταστροφής και ολέθρου του Λαού μας (capital contol κ. άλ.) υπήρξαν η αιχμή του δόρατος των δανειστών / τοκογλύφων – «εταίρων» μας για την αδρανοποίηση της λογικής του Λαού μας και την άνευ όρων παράδοση του.

Όμως με την συνταγή του Οδυσσέα, όταν αυτός με τους συντρόφους του περνούσε απ’ το στενό των Σειρήνων, οι Έλληνες δεν επέτρεψαν να χτυπήσουν τα τύμπανα των αυτιών τους οι πνιγηρές, στριγκλιές και εκβιαστικές φωνές των αρχιερέων της Βρυξελλιώτικης  νομενκλατούρας. Έτσι , ο μικρός το δέμας αλλά γιγάντιος το ηθικό ανάστημα Ελληνικός Λαός,   ψύχραιμα στάθηκε όρθιος ως άλλος Σαμψών  και με το αυτό το μνημιώδες  61,3 % του ΟΧΙ του, κατενίκησε τον Γολιάθ, Ευρώπαϊκή Ένωση που ατυχώς ως τερατώδες όν έχει  στρεβλωθεί προοδευτικά όλα αυτά τα χρόνια, από την ολιγαρχική τάση και στόχευση του Δ! (οικονομικού ) Ράϊχ. της «συμμάχου» μας Γερμανίας.

Μ’ όλα αυτά, είναι πρόδηλο ότι η  δόξα του νικητή Ελληνικού Λαού, είναι ασύγκριτα τεράστια λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι νίκησε ένα αντίπαλο γιγαντιαίου μεγέθους. Εξ άλλου τούτο πάντα έχει κάνει στα υπερ3.000 χρόνια της ιστορίας του όταν αναγκάστηκε να βροντοφωνάξει ΟΧΙ.

Ίσως αυτό το ΟΧΙ υπάρξει το συγχωροχάρτι για όλους μας, έναντι των ταγικών επιχείρων μας, που ως  νεόΕλληνες καταφέραμε να οδηγήσουμε την πατρίδα τα σαράντα τελευταία χρόνια. Άφεση Αμαρτιών μας στις Δέλτους της Ιστορίας της φυλής μας.


Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) …6.07.2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: