Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Η σαπίλα, της σαπίλας, …….ώ σαπίλα!!!



Η σαπίλα, της σαπίλας, …….ώ σαπίλα!!!

Επιστημονικός Σύμβουλος στον π. Πρωθυπουργό Κ. Σημίτη στη Βουλή χωρίς πτυχίο.!!

Στη Βουλή των Ελλήνων,  υπάλληλοι με πλαστά παραστατικά !!. Αυτό αποδεικνύεται σε σχετικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται σχετικά τους τελευταίους μήνες. Ακούστηκε στην τηλεόραση σήμερα, ότι αποπέμφθηκαν άλλοι επτά τέτοιοι υπάλληλοι με «μαϊμού» χαρτιά. Ως στιγμής ζωή να έχουν, ο αριθμός ανεβαίνει όπως άκουσα στους 23!!
Στην σημερινή παρτίδα υπάρχει και μια ιδιαιτάτης σημασίας περίπωση. Ένας υπάλληλος στη Βουλή που είχε διοριστεί ως Επιστημονικός Σύμβουλος στον π. Πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και ο άνθρωπος δεν διέθετε επιστημονικό τίτλο.
 Δηλ. χωρίς κανένα πτυχίο, είχε διοριστεί ως επιστημονικός σύμβουλος!! Τι συμβούλευε δεν ξεκαθαρίσθηκε. Το ωραίο της υποθέσεως είναι ότι παρουσίασε αναγνώριση πτυχίου απ’ το ΔΙΚΑΤΣΑ!!!
Τι να πρωτοθαυμάσεις σ’ αυτή την υπόθεση.
Την θρασύτητα του «υπαλλήλου»!! Το μπάχαλο της Δημόσιας Διοίκησης που δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι ένας Πρωθυπουργός μπορεί να έχει έναν επιστημονικό σύμβουλο που είναι πράγματι επιστήμονας. Ή το ότι ο Πρωθυπουργός αυτός δεν κατάλαβε ότι τον συμβούλευε επί επιστημονικών θεμάτων, ένας μη επιστήμονας. Αν πάλι το κατάλαβε γιατί δεν τον απέπεμψε!! Αν τον είχε αποπέμψει δεν θα ελάμβανε την αργομισθία (γιατί περί αυτού πρόκειται) αυτός ο «υπάλληλος»  για πάνω από 12 τώρα χρόνια (το 2004 έπαψε ο Κ. Σημίτης να είναι Πρωθυπουργός). Αν υποθέσουμε ότι ετησίως το κόστος της αργομισθίας αυτής ήταν 40.000 Ευρώ το χρόνο, αυτό σημαίνει ότι ο Ελληνικός Λαός πλήρωσε αυτή την αργομισθία με τουλάχιστο 500.000 Ευρώ. Ποιος θα τα πληρώσει αυτά;;
Ο π. Πρωθυπουργός τι λέει;;;   

Δρ.Τάκης Χαραλ.Ιορδάνης ...15.01. 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: