Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Η εκ 30% έκπτωση από την BLUE STAR FERRIES να εφαρμοστεί και στους Λέσβιους των Αθηνών, κ.άλ,, που θα πάνε για διακοπές στο νησί μας .

Η εκ 30% έκπτωση από την BLUE STAR FERRIES να εφαρμοστεί και στους Λέσβιους των Αθηνών, κ.άλ,, που θα πάνε για διακοπές στο νησί μας .
Η πρόταση - αίτημα αυτό υποβλήθηκε σήμερα στην Διοίκηση της BLUE STAR FERRIES . Τούτο έχει ως ακολουθεί :

<<ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ……………………Προς
& ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ……τον Διευθύνοντα Σύμβουλο
ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ( Σ.Π.Π.Α.ΛΕΣΒ.) ……………………… κ. Π. Σπύρο
«ΠΙΤΤΑΚΟΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» ……………………BLUE STAR FERRIES
Αγησιλάου 9 - ΑΘΗΝΑ 163 46…………………Λ. Συγγρού 125 & Τορβά 3
Τηλ. – Φαξ 210 9737053, 6977503461 ……………..Αθήνα 117 42 β
Αθήνα 26 Ιουνίου 2016
.................................................................. Κοιν. Εμπορική Διεύθυνση
Θέμα : 30% έκπτωση από την BLUE STAR FERRIES για τους επιβάτες που θα επιλέξουν να κάνουν διακοπές και στη Λέσβο "
Αγαπητέ κ, Σπύρο
Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση δια του ιστότοπου lesvospos.com, πληροφορηθήκαμε χθες την κατά το θέμα της επικεφαλίδος απόφασή σας.
Με την παρούσα, εξ ονόματος των μελών του Συνδέσμου μας, σας εκφράζω τα συγχαρητήρια μας για αυτή και παράλληλα σας ευχαριστώ τόσο εκ μέρους τους αλλά πιστεύω και εκ μέρους όλων των συμπατριωτών μας Λεσβίων.
Ασφαλώς, τούτο αποτελεί ένα πολύ καλό κίνητρο για την τόνωση του πολλαπλά πληττόμενου τούτο το καλοκαίρι Τουρισμού του νησιού μας. Μπράβο λοιπόν στην απόφαση αυτή, της υπό τη Διοίκησή σας εταιρεία « BLUE STAR FERRIES», απόφαση που σηματοδοτεί κοινωνική ευαισθησία αλλά οπωσδήποτε στο μέτρο που της ανήκει και εθνικής σημασίας ευθύνη.
Η απόφαση σας αυτή θα μπορούσε να είναι άρτια και πλήρης από κάθε άποψη αν πέραν των επισκεπτών που θα διαμένουν σε ξενοδοχείο, περιελάμβανε και τους παρεπιδημούντες στην Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδος Λέσβιους.
Λέμε δε τούτο, διαβάζοντας τα σχετικώς γραφόμενα στον προαναφερόμενο ιστότοπο, ως ακολουθεί :
<<Σύμφωνα με την εταιρεία, η παροχή αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε έναν από τους συγκεκριμένους προορισμούς (μεταξύ των οποίων και η Λέσβος>>
Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι οι Λέσβιοι των Αθηνών, κ.άλ. προσπαθούν να κάνουν σχεδόν πάντα τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο νησί. Έτσι ο Τουρισμός του νησιού μας, τον Ιούλιο και Αύγουστο, τονώνεται τα μέγιστα κατά κύριο λόγο από τους εκτός νησιού διαμένοντας Λέσβιους. Λόγω όμως της οικονομικής κρίσεως και της οικονομικής στενότητας, με τα εισιτήρια για μία 4μελή οικογένεια με αυτοκίνητο να ξεπερνούν τα 600 Ευρώ, γνωρίζουμε ότι πολλοί συμπατριώτες μας δεν θα έρθουν στη Λέσβο εφέτος. Αν αυτό το 30% εφαρμοζόταν και σ' αυτούς , με εξοικονόμηση 180 - 200 Ευρώ, θα υπήρχε κίνητρο και μάλιστα σημαντικό να επισκεφθούν και φέτος στην γενέθλια τους γή.
Έτσι, σας παρακαλούμε εκ μέρους των μελών του Συνδέσμου μας αλλά και των χιλιάδων Λεσβίων, όπως εξετάσετε την πρόταση-αίτησή μας αυτή και τελικά η αγαπητή μας BLUE STAR FERRIES αποδεχόμενή αυτή, την ικανοποιήσει.
Αν η απόφασή σας επεκταθεί κατά την πρότασή μας, τότε όντως η εταιρεία σας θα προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στον Τουρισμό της Λέσβου μας για το φετινό δύσκολο καλοκαίρι.
Ευχαριστών μ' εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Δρ, Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.)¨>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: