Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΛΙΜΑΝΙ ΣΙΓΡΙΟΥ : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΠΕΙ ...

ΛΙΜΑΝΙ ΣΙΓΡΙΟΥ :  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΠΕΙ ...

Χθες βράδυ (12.6.2016) περιδιαβαίνοντας διάφορες ιστοσελίδες έπεσα ξαφνικά πάνω σε μία διελκυστίνδα απόψεων (δεν θα έλεγα καυγά, παρ' όλο ότι είχαν ανταλαγεί όχι ιδιαίτερα φιλοφρονητικές κουβέντες μεταξύ δύο πρώην φίλων απ' ότι μπόρεσα να καταλάβω) εν σχέσει προς το ποιος έκανε, τι έκανε για την ΕΠΙΤΥΧΙΑ του να ενταχθεί το έργο μας στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ κατά πως αναφέρεται στην "ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ" με τίτλο "ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ" στον ιστότοπο ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΣΙΓΡΙΟΥ : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. Βεβαίως κατά τη διελκυστίνδα των απόψεων που λέω πιο πάνω, όλοι οι άλλοι έκαναν , εκτός από την δική μας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ για το ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΣΙΓΡΙΟΥ !!
Σεβόμενος τον αγώνα όλων μας των υπερ4000 μελών της επιτροπής αγώνα, αναγκάστηκα να μπω κι εγώ στη συζήτηση γράφοντας τα ακόλουθα:
<< Takis Iordanis Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΠΕΙ κυρίως δε όταν αυτή καταμαρτυρείται από το κοινό αίσθημα των γνωριζόντων τα πράγματα, όπως π.χ. από τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων Ελλάδος, τον π. Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου και πολλών άλλων Λεσβίων όλου του κοινωνικού φάσματος αλλά και όλων των τμημάτων του νησιού από την πρωτεύουσα ως το Σίγρι και απ' τον Πολυχνίτο ως τον Μόλυβο. Παραθέτω στην ανάρτηση που ακολουθεί το κείμενό μου "ΑΝΤΗΧΗΣΗ ΜΕΤΑ ¨το ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ" από τον ιστότοπο ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΣΙΓΡΙΟΥ : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ τον οποίο δημιούργησα το 2013 όταν η υπόθεση ΛΙΝΑΝΙ του ΣΙΓΡΙΟΥ ήταν χαμένη παντελώς και με την πίεση που άσκησε η επιτροπή αγώνα που δημιουργήθηκε καταφέραμε να το εντάξουμε στο ΕΣΠΑ 2006-2013, τέσσερις μόνο μέρες προ της ληκτικής ημερομηνίας εντάξεως ήτοι την 27.12.2013 . Μετά την απένταξή του το Δεκέμβριο του 2014 η επιτροπή αγώνα των υπερ4000 Λεσβίων εξακολούθησε με μεγαλύτερη πίεση και πίστη τον αγώνα της ( 23 επιστολές με τις επί μέρους τμηματικά υπογραφές των υπερ4000 Λεσβίων προς τον Πρωθυπουργό της χώρας (Α.Σαμαρά, Αλ. Τσίπρα) και αυτού το αποτέλεσμα που ανακοινώθηκε σε μένα την 13.5.2016 από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Παναγ. Κορκολή ότι δηλ. μη μπορώντας να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 (αφού δεν το επέτρεψαν οι Βρυξέλλες) το εντάξανε ως αποτέλεσμα πολιτικής βουλήσεως του υψηλουτάτου επιπέδου, ότι το έργο μας εντ΄χθηκε στις δημόσιες επενδύσεις, ανακοινώθηκε και στον φίλο Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό. Το κείμενο το εκφράζον "το κοινό αίσθημα των γνωριζόντων τα πράγματα" για το ΛΙΜΑΝΙ του Σιγρίου "ΑΝΤΗΧΗΣΗ ΜΕΤΑ ¨το ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ" * ακολουθεί στην ανάρτηση που έπεται. >> ( * τούτο είναι ανηρτημένο  στον ιστότοπό μου  "Λάψαρνα¨ αυτούσιο με ημερομηνία 25 Μαϊου, και άλλους ιστοτοπους 26 Μαίου. Ακόμη τότε έχει αναρτηθεί και εδώ στο "lapsarniotis").
Θέλω να πιστεύω ότι αν μη τι άλλο δεν θα βρεθεί κάποιος από τους υπερ4000 συναγωνιστές μας να μου πει ότι δεν υπερασπίστηκα τον πολυετή αγώνα μας. Ελπίζω να ληφθεί υπ' όψη η παρούσα από εκείνους που γνωρίζω ότι σέβονται τους κοινωνικά αγωνιζόμενους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: