Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

46.000 Ευρώ απλήρωτα νοσήλια του π.Πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στο «Ερρίκος Ντινάν» κατά τον μάρτυρα Μαρτίνη !



46.000 Ευρώ απλήρωτα νοσήλια του π.Πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στο «Ερρίκος Ντινάν» κατά τον μάρτυρα Μαρτίνη !

«Εξ όνυχος τον λέοντα» , έλεγαν οι αρχαίοι όταν ήθελαν να πουν ότι μόνο το νύχι του λιονταριού φτάνει να δεις για να συνειδητοποιήσεις την  παρουσία του ίδιου  του λιονταριού.
Στην περίπτωση που θα αναφερθώ πιο κάτω, το ρητό αυτό ταιριάζει γάντι αφού από μια μικρή ένδειξη,  μπορούμε να διακρίνουμε τα χαρακτηριστικά ενός συνόλου ή την αξία κάποιου.
Αυτές τις μέρες στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής καταθέτει ως μάρτυρας μάρτυρας ο πολύς κ.Μαρτίνης, υπόδικός και ήδη φυλακισμένος, άλλοτε πανίσχυρος άνδρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».
Δια του καναλιού της Βουλής (που κάποιοι το πολέμησαν και θέλησαν να το κλείσουν) παρακολουθώντας την κατάθεσή του και τις επί μέρους απαντήσεις του σε ερωτήσεις των βουλευτών, σου κόβεται η ανάσα από την αναδυόμενη αποφορά. Της «μπόχας» του(ων) σκανδάλου(ων)! Η μικρογραφία της πραγματικότητας δυστυχώς της όλης τη χώρας γενικότερα, που ατυχώς είχε το αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην επτάχρονη τυραννία των μνημονίων ο Λαός μας.
Νοσήλια δεν πλήρωσαν, λέει,.17.000 συνέλληνες.!!  Τελικά, υπέρ-υπερ-αρμέγοντας,  απίσχνασαν την «αγελάδα» - νοσοκομείο με το θρυλικό όνονομα Ερ. Ντυνάν έτσι  ώστε να πωληθεί τελικά «μπίρ παρά». Μόνο 150.000.000 Ευρώ!! Βέβαια πλέον αυτών υπάρχει και η πλήρης μεθόδευση από πολιτικούς, υπουργούς, κ.λπ. μέχρι το Νοσοκομείο αυτό να περιέλθει στον νέο ιδιοκτήτη.
Τώρα μέσα στους 17.000 αυτούς οφειλέτες υπάρχουν λέει, δημοσιογράφοι, μεγαλόσχημοι διαφόρων άλλων τομέων της κοινωνικοοικονομικής  ζωής της χώρας, αλλά και πολιτικοί,  υπουργοί,  βουλευτές κ.λπ. Μεταξύ αυτών που λέι προβάλει  το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Η κάποια νοσηλεία του κόστισε 46.000 Ευρώ. Απλήρωτα. Γραμμένα στο … τεφτέρι. Τελικά δηλ. δανικά κι αγύριστα. Όπως γινόταν παλιά πολλές φορές στο μπακαλοτέφτερο του μπακάλη στα χωριά.
Αυτά τα 46.000 Ευρώ τελικά τα πλήρωσε ο Ελληνικός Λαός. Εσύ κι εγώ και όλοι  μας οι συνέλληνες. Πώς ;  Με την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών. Στην περίπτωση αυτή ένα δάνειο των ~ 99.000.000  Ευρώ του «Ερρίκος Ντυνάν» ο κ. Σάλας (το νέο αφεντικό του νοσοκομείου;) το αγόρασε με ~ 19.000.000 Ευρώ. Δηλ. τα υπόλοιπα 80.000.000 έγιναν αέρας. Αέρας που αναπληρώθηκε με την ανακεφαλαιοποίηση.
Και τώρα αρχίζουν διάφορα ερωτήματα.
Δεν το ήξερε ότι χρωστά; Αν το ήξερε γιατί δεν τα πλήρωσε ο κ. Πρωθυπουργός Σημίτης; «Εάν οι ιερείς ημών δαιμονίζονται τις αγιάσει ημάς;» λένε οι γραφές. Αυτό δεν το ξέρει ο κ. Πρωθυπουργός; Ακόμη το ότι «η  γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια» δεν το ξέρει ο κ. Πρωθυπουργός;;!!
Τα ξέρει, όπως και πολλά άλλα ήξερε; Ως  τα καμώματα του «στρατηγού» του με το 1.000.000 μάρκα της Ζήμενς .
Τώρα αν υποθέσεις όπως τα 46.000 Ευρώ νοσήλιά του στο «Ντυνάν» είναι μία ουρά όπως άλλες που γνώριζε ο Κώστας Καραμανλής και που τον έκαναν  να τον αποκαλεί  Αρχιερέα της Διαφθοράς, δεν ξέρω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι κι εγώ πλήρωσα όπως όλος ο Ελληνικός Λαός τα νοσήλιά του αυτά. Ακόμη ξέρω ότι αν τολμούσα να έχω απλήρωτα νοσήλια, όχι 46.000 , όχι 36.000 ,…. απλά 6.000 Ευρώ σήμερα θα «κελαηδούσα στον Κορυδαλλό» . Αλλά βλέπεις κάποιοι είναι πιο ίσοι … έναντι του νόμου!!!  

  Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης …….10.06. 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: