Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Το Επιμελητήριο Λέσβου για τον «οδικό άξονα Καλλονής – Σιγρίου».



Το  Επιμελητήριο Λέσβου για τον «οδικό άξονα Καλλονής – Σιγρίου».

…..Μετά την παρέμβαση της «Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου», της «Επιτροπής Αγώνα για αυτόν» προς τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ν.Βούτση για τον νευραλγικής σημασίας οδικό άξονα Καλλονής _Σιγρίου  προστίθεται και εκείνη του Επιμελητηρίου Λέσβου. Το κείμενο του,  το οποίο μου εστάλη με fax σήμερα,  μεστού περιεχομένου δίδει με ξεχωριστή σαφήνεια την σημασία αλλά και αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου αυτού τόσο για την Δυτ. Λέσβο αλλά και όλο το νησί μας. Η προς τον πρόεδρο  της Βουλής αυτή παρέμβαση του Επιμελητηρίου Λέσβου, καταλήγει λέγοντας, «…γι’ αυτό σας απευθύνουμε την παρούσα παρακαλώντας σας παράλληλα να μεταβιβάσετε αυτήν στην καθ’ ύλη επιτροπή της Βουλής, με την συνηγορία και τη στήριξη των θέσεων μας σύμφωνα με τα προαναφερθέντα». (Μετά την πρωτοκόλλησή της θα την αναρτήσω ολόκληρη).
….. Οι τρεις αυτές παρεμβάσεις, με αυτή της ΟΛΣΑ που πληροφορούμαι ότι ετοιμάζεται να κατατεθεί στη Βουλή, θα αποτελέσουν πιστεύω, την κρίσιμη εκείνη μάζα που απαιτείται ώστε να καμφθούν οι όποιες επιφυλάξει,  αναστολές και  προβληματισμοί πολιτικών σκοπιμοτήτων (;) του αρμόδιου Υπουργού Χρ. Σπίρτζη και έτσι το έργο μας θα ξεκινήσει και απρόσκοπτα πιά ολοκληρωθεί.
     Σε τελική ανάλυση το νησί μας δικαιούται να έχει ένα τέτοιο έργο υποδομής ( το δεύτερο σε αξία και χρησιμότητα μετά το Λιμάνι της Μυτιλήνης) στα 105 χρόνια ήδη   ελεύθερης ζωής του. 
Δ ρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης..........26.06.'17


Δεν υπάρχουν σχόλια: