Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Tης «Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου» συνηγορία, στον Πρόεδρο της Βουλής υπέρ του έργου « οδικός άξονας Καλλονής – Σιγρίου».

Tης «Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου» συνηγορία, στον Πρόεδρο της Βουλής υπέρ του έργου « οδικός άξονας Καλλονής – Σιγρίου».
Η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου με αφορμή την παραπομπή από τον Υπουργό Σπίρτζη του έργου « οδικός άξονας Καλλονής – Σιγρίου» στη Βουλή, απευθύνεται προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση με μία περιεκτική επιστολή της και αναφέρεται στην εν γένει δυσμενή κατάσταση του νησιού μας και ειδικότερα αυτή της Δυτ. Λέσβου. Τονίζεται δε ότι η υστέρηση της ανάπτυξής και η πληθυσμιακή συρρίκνωση της οφείλεται (μεταξύ άλλων) και στην κακή κατάσταση του εκεί οδικού δικτύου. Του «οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου» που άρχισε να κατασκευάζεται, από το 2013, που έχει σταματήσει εδώ και μήνες και που ο Υπουργός Σπίρτζης προβαίνει στην προαναφερθείσα ενέργεια.
Κλείνοντας, τον παρακαλεί να διαβιβάσει την επιστολή της αυτή « …στην Επιτροπή της Βουλής συνηγορώντας υπέρ των λογικών και δίκαιων θέσεων μας, αμβλύνοντας σ’ ένα βαθμό τη δυσμενέστατη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Λέσβος για τους πολλούς γνωστούς σ’ εσάς, λόγους και αιτίες» 
Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, είναι ο συμμαθητής μου στο Γυμνάσιο και μετά συνάδελφος στο Πολυτεχνείο Περικλής Αντωνίου Είναι ευχάριστο αναμφίβολα, στην όποια προσπάθειά σου να λαβαίνεις συμπαράσταση και στήριξη από φίλους όπως στην περίπτωση μας.
Η επιστολή αυτή θα πρωτοκολληθεί στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής. Μετά την πρωτοκόλλησή της θα την αναρτήσω εδώ, ολόκληρη.
Δρ.Τάκης  Χαραλ΄Ιορδάνης (Ph.D) ...........16.06.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: