Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Κ. ΑΝΤΙΣΣΗΣ.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Κ. ΑΝΤΙΣΣΗΣ.
Το από 8 Ιανουαρίου 2018 έγγραφό μου, εν αναφορά προς την πρότασή μου να τιμηθεί από το Δήμο Λέσβου, ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ κατά πως του πρέπει, ο Λέσβιος π.Λυκειάρχης & Συγγραφέας Πάνος Λ. Φραγκέλλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ.Ε . Ψάνης διαβίβασε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ Κωνσταντίνο Ασυρακάκη με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 2677/17.1.2018 έγγραφό του. Το ανωτέρω κείμενο του Προέδρου του Δ.Σ. Λέσβου απέστειλα στην Δημοτική Κοινότητα Αντίσσης γράφοντας μεταξύ άλλων «Η εκ μέρους του Τ.Σ. Αντίσσης θετική εισήγηση προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνο Αστυρακάκη, θεωρώ ότι θα συνέβαλε θετικά προς αυτή την κατεύθυνση»
Δρ. Τάκης Χ. Ιορδάνης ......................... Προς
- π. Διευθύνων Σύμβουλος ΕΒΟ...........τη Δημοτική Κοινότητα
- Πρόεδρος του Συνδέσμου ............................Αντίσσης
Προβληματισμού & Παρέμβασης
«Πιττακός ο Μυτιληναίος»
Αγησιλάου 9
Ηλιούπολη 163 46 ................... Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2018
Τηλ. Fax 210 9737053
κιν. 6977503461
ΘΕΜΑ : Πρόταση να τιμηθεί από το Δήμο Λέσβου, ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ κατά πως του πρέπει, ο Λέσβιος π.Λυκειάρχης & Συγγραφέας Πάνος Λ. Φραγκέλλης.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε και
αγαπητά μέλη του Τ.Σ.

Σε συνέχεια του από 8 Ιανουαρίου 2018 σχετικού εγγράφου μου, αποστέλλω με το παρόν, το έγγραφο με αριθμ. πρωτ. 2677/17.1.2018 του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Γ.Ε . Ψάνη εν αναφορά προς την πρότασή μου την εν θέματι.

Είναι αναμφίβολα ευχάριστο το ότι έτσι δρομολογείται η σε Παλλεσβιακό επίπεδο μετά θάνατο απόδοση τιμής στον Πάνο Φραγκέλλη.
Η εκ μέρους του Τ.Σ. Αντίσσης θετική εισήγηση προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνο Αστυρακάκη, θεωρώ ότι θα συνέβαλε θετικά προς την κατεύθυνση του να τιμηθεί κατά πως του πρέπει ο Αντισσαίος αυτός που εμπράκτως τίμησε στο μέγιστο δυνατόν την γενέτειρα μας με το αναντικατάστατο και πρωτοποριακό έργο του «Η ΑΝΤΙΣΣΑ», πέραν βεβαίως των άλλων δεκατεσσάρων βιβλίων του που κοσμούν την Λεσβιακή αλλά και Πανελλήνιο Γραμματεία αλλά και την εν όλω δράση του ως επιστήμονας αλλά και άνθρωπος.
…………………………..……………………Συνημ. 1
Με πατριωτική αγάπη
και εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: