Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

2ο - ΑΡΧΙΖΕΙ, Ο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ « ΚΑΛΛΟΝΗΣ –ΣΙΓΡΙΟΥ

                2ο - ΑΡΧΙΖΕΙ,  Ο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ « ΚΑΛΛΟΝΗΣ –ΣΙΓΡΙΟΥ»
      Συνέχεια Μηνυμάτων  της 8ης.9.2013 που εστάλει και ως ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην 3η ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑ (ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ μας της 6ης  Σεπτεμβρίου που πλέον του Δημάρχου Λέσβου με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Λέσβου κ.  Στρατής Κυρατζής όλοι οι Πρόεδροι των χωριών επί του άξονα (πλην Αντίσσης), ο Πανοσιολογιότατος Πρωτοσ. Αρχιμανδρ. Μηθύμνης κ. Νικόδημος, ο Αιδεσιμότατος πατήρ Ε. Ναούμ, ο εξ Αθηνών καθηγητής της Φιλοσοφίας του Δικαίου κ. Ανδρ. Εμμανουήλ, μετά της συζύγου του ζωγράφου κ. Καίτης Τύμη, ο παλαίμαχος Φιλόλογος καθηγητής κ.  Παρασκευάϊδης, ο Συγγραφέας Απόστολος Γονιδέλλης, πρόεδροι πολιτιστικών Συλλόγων, Συνεταιρισμών κ.άλ. μέλη της επιτροπής αγώνα ως και αντιπροσωπείες πολιτών από τα γύρω χωριά και βέβαια οι κάτοικοι του Σκαλοχωρίου. 
Πέραν των μηνυμάτων που κοινολόγησα την 8η.9.2013, διαβάστηκαν επίσης τα μηνύματα που μας εστάλησαν από εκλεκτούς επίσης εκπροσώπους της Λεσβιακής κοινωνίας, ως ακολουθεί .

<< 

Ø      Ο Νέστορας της Εθνικής Αντίστασης στο νησί μας, συνταξιούχος Νομικός και συγγραφέας  Πάνος Αναγνώστου, μας έστειλε το πιο κάτω χαιρετισμό: 

 « Συνεχίστε ανένδοτα τον αγώνα , που άρχισε η γενιά μου, σεις τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Για να ανατείλει ο  ήλιος θέλει δουλειά πολύ…
Πάνος Αναγνώστου »
 

Ø       Ο εξαιρετικός ποιητής μας , συγγραφέας και καθηγητής Δημήτρης  Νικορέτζος μας έγραψε:  

« Στην εκδήλωση σας στις 6 Σεπτεμβρίου του μηνός στο Σκαλοχώρι , εν όψει της ενάρξεως των εργασιών του οδικού άξονα « Καλλονής –Σιγρίου»  που πραγματοποιεί η επιτροπή αγώνα στον οποίο προΐσταται ο ρέκτης Λέσβιος φίλος Τάκης Ιορδάνης, θέλω να ενώσω τη φωνή μου σ’ αυτή την προσπάθεια και να συγχαρώ την επιτροπή για τις πολυετείς  της που οδήγησαν » στο θετικό αυτό αποτέλεσμα, που θα ωφελήσει στην ανάπτυξη του νησιού μας.

Καθηγητής
Δημήτρης  Νικορέτζος »

Ø      Ο συγγραφέας λογοτέχνης και αρθρογράφος Γιώργος Καμβυσέλλης στην πρόσκληση μας που έλαβε, απάντησε στον επικεφαλής της επιτροπής, συγχωριανός του, Τάκη Χαραλ. Ιορδάνη στην Αντισσιώτικη ντοπιολαλά μας :

«Πουλύ θα του ’θιλα βρε μουρέλι μ’ , αμ είμει πουλύ αλάργα. Τσακ στα Χανιά … Τσι  τρέχουν τα σάλια μ΄, τ’ κατσπουδιάρ’

Σι φλω
Του Γιουργιέλ»


Ø      Ο αρθρογράφος και  λογοτέχνης Στρατής Δουκάκης, στο μήνυμά του μας έγραψε:

«Τιμή και χαρά μου η πρόσκλησή σου , φίλε Τάκη .
Αν είμουν στο νησί θα ερχόμουν οπωσδήποτε πάντως θα είμαι  - έστω κι από μακριά – μαζί σας
Σ’ ευχαριστώ

Με τους χαιρετισμούς μου
Στρατής Δουκάκης»»

     Ø      Ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου Αντισσαίων στην Αθήνα «Αγιος Ιωάννης ο  
                         Θεολόγος» κ. Θεόφραστος Καραγεώργης μας έγραψε :

"Αγαπητέ Τάκη. Και εγώ έχω χαρεί με την τελική έκβαση της έναρξης εργασιών του μεγάλου αυτού έργου για τον τόπο μας και σας συγχαίρω για τον μακροχρόνιο αγώνα σας. Θέλω επίσης να σε ευχαριστήσω και για την τόσο τιμητική πρόσκληση, αλλά είναι ανέφικτο να παραβρεθώ λόγω πολλαπλών υποχρεώσεών μου. Να είσαστε καλά, να περάσετε καλά και να χαρείτε τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Eύγε και καλά να περάσετε. Να κάνετε και ένα γλέντι στην Άντισσα βρε παιδιά!

Καλή αντάμωση
Θεόφραστος"

Ø      Ο π. Γραμματέας του Συλλόγου Αντισσαίων στη Αθήνα «Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» Βασ. Ραλλίδης μας έσειλε το πιο κάτω μήνυμα

"Αγαπητέ Τάκη.

Ευχαριστώ για την πρόσκληση .

Είμαι στην Αθήνα και δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην Πανολομέλεια  Τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια που γίνεται.

Φιλικά
Βασίλης Ραλλίδης"
 

Ø      Ο Καθηγητής της Σχολή Δημόσιας Διοίκησης δρ. Αριστείδης Γιαπαλής επίσης τηλεφώνησε και μας έδωσε τα συγχαρητήρια του και τις ευχές του για την ολοκλήρωση του έργου.

Ø       Ακόμη, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Β. Αιγαίου Παναγ. Πιττός, ο Αρχηγός της ελάσσονος Αντιπολιτεύσεως του  Δήμου Λέσβου κ. Π. Πατερέλλης κ.αλ. λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν μας συνεχάρησαν για την επιτυχία μας και ευχήθηκαν όλοι τους το «Καλή Επιτυχία».   

Ø      Τέλος , μετά την Πανολομέλεια  λάβαμε μήνυμα από τον Καθηγητή της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μυτιληνιό κι' αυτό κ. Θέμη Μαντζαβίνο που έγραφε: 

« Θερμά Συγχαρητήρια κ. Ιορδάνη» 

                   
Ø      Οι ξενιτεμένοι  μας και αυτοί συμμετέσχον στη χαρά μας και δια του φίλου Sam Kastrinos (κατοίκου Τορόντο Καναδά) μας εστάλη  το πιο κάτω μήνυμα:

 «Μπράβο σας! Συγχαρητήρια . Και σας ευχαριστώ. Ξέρω ότι δουλέψατε πολύ. Με αγάπη  Πάντοτε.».


………………………………………………..>>

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Αγώνα
Τάκης Χαράλ. Ιορδάνης ( Ρh.D.)                     24 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: