Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Και εγένετο φως …


Και εγένετο φως …

Μέσα στη  άχλη, στην καταχνιά και στο ζόφο της κοινωνικοπολιτικής μας ζωής …. εγένετο φως!!
Η έλευση του …Πρίγκηπος . Του Πρίγκηπος του Καστριού. Είναι η μοίρα των Πριγκήπων φαίνεται (από την εποχή του Πάρι που με την εγωκεντρική βλακώδη ενέργειά του, έγινε η αιτία της καταστροφής της πατρίδας του Τροίας και όλων της ράτσας του) να γίνονται, ή ολετήρες  ή σωτήρες. Ή και τα δύο  μαζί. Σωτήρες των εθνών τους Πρίγκηπες έχει να επιδείξει πολλούς η παγκόσμια Ιστορία. Ο Πρίγκηπας του Καστριού, ο π. Πρωθυπουργός της δύσμοιρης  Ελλάδας,  ο  γιός  και  εγγονός Πρωθυπουργών ο Γεώργιος Ανδρ.Παπανδρέου (ο περι- , ο διά – , βόητος ΓΑΠ) φαίνεται ότι είναι …  και τα δύο. Αυτός ο μοιραίος Έλληνας που τρομάρα μας, μας Κυβερνούσε τότε που, από το μεγίστης συμβολικής σημασίας ακριτικό Κατελόριζο την Άνοιξη του 2010 με διάγγελμα του προς τον Ελληνικό Λαό ανακοίνωσε και κατά τον πιο επίσημο τρόπο την καταστροφή των  Ελλήνων  αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης. Βέβαια τα δικά του λόγια ήταν ακριβώς το αντίθετο . Ότι μας σώζει.!! Μας σώζει από την Εθνική Χρεοκοπία.!!!  Με θρασύτητα  που μόνο η άγνοια ή η παντελής έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα ή η αναισχυντία, βγήκε ο άνθρωπος  αυτός και μας είπε έτσι, ότι ουσιαστικά μας σιδηροδένει στα δόκανα των διεθνών τοκογλύφων, ΔΝΤ, Μέρκελ, ΚΤΕ. Τούτο δυστυχώς από τότε, έδειξαν τα πράγματα. Με το μέσο Έλληνα να φτωχοποιείται, να εξαφανίζεται η μεσαία τάξη, σχεδόν το 40% του πληθυσμού της χώρας να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, η χώρα να χάνει το 25% του ΑΕΠ της, η ανεργία από 4% να εκτινάσσεται γύρω στο 27 %, να έχουμε έτσι πάνω από 1.500.000 ανέργους, η ανεργία των νέων να ξεπερνά το 50% , 200.000 και πάνω νέοι επιστήμονες να μεταναστεύουν για να επιβιώσουν , το χρέος της χώρας από ~ !25% να ξεπερνά το 175% του ΑΕΠ  και άλλα τραγικά, ων ουκ έστι αριθμός…
Και το «Καστελόριζο» ήταν η απαρχή της δικής του δια λακτίσματος απώλειας  του Πρωθυπουργικού του θώκου. Το δε κόμμα του το ΠΑΣΟΚ, που ο πατέρας του ο αείμνηστος Ανδρ. Παπανδρέου δημιούργησε το 1974,  εξαϋλώθηκε. Το ~ 44% που τον έβγαλε Πρωθυπουργό όταν έλεγε απ’ τα προεκλογικά μπαλκόνια το αμίμητα ψεύδος «λεφτά υπάρχουν», στο ~13-% (εκλογές του 2012) στο ~ 8 % (Ευρωεκλογές του 2014) και στο ~ 4% (κατά τις δημοσκοπήσεις  σήμερα)!.   
Και μέσα σ’ αυτό το γενικό χαμό που δημιούργησε ο τραγικός αυτός Έλληνας, που αν μη τι άλλο το αίμα των πολλών χιλιάδων συμπατριωτών μας που αυτοκτόνησαν εξ αιτίας των επιλογών και των ενεργειών αυτού του ανίκανου «αρχηγού μας »  θα έπρεπε να τον είχε πνίξει, κάνοντάς τον να γυρίσει το πιστόλι (αυτό που μας παρουσίαζε ότι τάχα με αυτό πάνω στο τραπέζι – όπως οι καουμπόηδες  χαρτοπαίκτες - διαπραγματεύεται με τη φράου Μέρκελ και όλους τους άλλους διεθνείς τοκογλύφους μας) και να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα. Ο δύσμοιρος Αλέξανδρος Κορυζής, όταν επί πρωθυπουργίας του η Ελλάδα παραδινόταν δια των όπλων στους Γερμανούς την Άνοιξη  του ’41 τίναξε τα μυαλά του στον αέρα, μη αντέξας το μέγεθος της σχετικής Ιστορικής του ευθύνης. Ο ΓΑΠ που παρέδωσε σκλάβους όλους τους Έλληνες αμαχητί, αλλά με τα μνημόνια που μεθόδευσε και υπέγραψε  στην φράου Μέρκελ και στο σύγχρονο Ράϊχ ( το Δ), πως μπορεί και ζει ακόμη; Οι Ερινύες δεν τον έχουν επισκεφθεί ακόμη;;  Έτσι ως να στερείται μνήμης ή και να μη συνειδητοποιεί την απερίγραπτη πραγματικότητα της Πατρίδας και των Ελλήνων  παρουσιάζεται πάλι για να μας σώσει . Ως  από μηχανής Θεός!. Εγένετο φως …με το που παρουσιάστηκε χθες  εξαγγέλλοντας τη δημιουργία του νέο κόμματός του. Φως υπέρλαμπρο ! Βόρειο Σέλλας σ΄όλο του το μεγαλείο.  Πότε δε έγινε αυτό;; 21 μέρες προ των εκλογών . Αυτό που μας είπε χθες στο Μπενάκειο ήταν ότι θάβει τα σύμβολα που του κατάλειπε η κληρονομική σειρά πραγμάτων και για να μας σώσει για μία ακόμη φορά δημιουργεί το δικό του κόμμα. Το «Κίμημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών», όπως το βάφτισε.
Το μυρμήγκι όταν θέλει να χαθεί, βγάζει φτερά. Μήπως για τον ΓΑΠ έτσι, θα συμβεί το ίδιο;;
Οι γραφές πάντως λένε « Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι».
Ο Ελληνικός Λαός ο Μέγας Κύριος της ράτσας μας, μήπως θα του δώσει να καταλάβει;; Να καταλάβει, ο έχων τη θρασύτητα χιλίων μαϊμούδων αυτός άνθρωπος, με το  να βγαίνει μπροστά του και να τον εμπαίζει δημιουργώντας  νέο κόμμα, τάχα, για να τον σώσει;;!!!. Αυτός ο άνθρωπος, που ως «άχθος αρούρης» θα έπρεπε προ πολλού να έχει ταξιδέψει με δική του επιλογή στα … επέκεινα !!!
20 + 1 μόνο μείνανε. Οψόμεθα ες Φιλίππους…

 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , λοιπόν σ’ όλους μας. Κλείνω έτσι αφού αυτό είναι το πρώτο κείμενό μου στο εδώ μετερίζι μου, για το 2015.

Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) ……4.01.2015




Δεν υπάρχουν σχόλια: