Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΛΕΥΚΟ ή ΑΚΥΡΟ 
Στις εκλογές για το ΔΗΜΟ ΤΕΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ.
Αγωνίσθηκα από το 2010 όταν πήγαινε να δημιουργηθεί το ΤΕΡΑΣ ως και σήμερα, με συνέπεια αλλά και πίστη ότι αυτό θα το συνειδητοποιούσαν οι του Αθηνοκεντρικού βιλαετιού και ότι θα προέβαιναν στις ενέργειες που απαιτούνται για την απάλειψη αυτού του εγκλήματος κατά του Λεσβιακού Λαού. Δηλ. να σπάσουν του ΔΗΜΟ ΤΕΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ. Η κορύφωση του αγώνα μου ήταν η δημιουργία της εν δυνάμει ΕΠΙΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ για το σκοπό αυτό. Τη σχετική διακήρυξή που ως κεντρικό moto είχε το σλογκαν <<Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Χρειάζεται να φέρουμε και το νόμο με το μέρος μας.>> υπέγραψαν αρχικά περί τις 4.000 συμπατριώτες μας που με 13 συνοδευτικά έγγραφά μας καταθέταμε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού από το Φθινόπωρο του 2016 ως το Γενάρη του 2018. Το συνεχή και συνεπή αγώνα μου τον στήριξε μετά η συντονιστική επιτροπή του νησιού που σχηματίσθηκε το θέρος του 2018 και τελικά οι υπογράψαντες την διακήρυξή μας ξεπέρασαν τις 10.000 που διατράνωσαν με την υπογραφή τους προς τους αρμοδίους του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό την διακαή επιθυμία τους αλλά και .ακατανίκητο πόθο τους να σπάσει επί τέλους ΔΗΜΟ ΤΕΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ.
Από το θέρος του 2018 διάφοροι κυβερνητικοί επίσημοι ( Υπουργοί, Γεν. Γραμματείς) υπόσχονταν ότι τούτο θα γίνει. Ατυχώς όμως!. Ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος Λεσβιακός Λαός, προδόθηκε για μια ακόμη φορά.
Μη έχοντας πια άλλη δύναμη το μόνο που μένει για όλους μας είναι η ψήφος μας. Η δύναμη της είναι τεράστια αρκεί στην κάλπη να πέσει το ψηφοδέλτιο εκείνο που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα. Τούτο δε θα γίνει όταν υπάρξει μαζική η παρουσία των ψηφοδελτίων αυτών που το Αθηνοκεντρικό βιλαέτι θα συνειδητοποιήσει ότι στο έγκλημά του κατά της Λέσβου, η τιμωρία του είναι η μαζική φωνή του Λαού της που με στεντόρεια δύναμη θα διατρανώσει. Όχι πιά άλλη κοροϊδία.
Ποιά θα είναι η φωνή αυτή, το ; ΛΕΥΚΟ ή ΑΚΥΡΟ.
15.02.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: