Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …
Το κείμενο μου «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ : 
Το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ Αντίσσης το «βούλιαξαν», ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΡΑΣ, ο Δήμαρχος του και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι » της 14.3.2019 το ανήρτησα στον «τοίχο» του από την μακρινή Αυστραλία στηρίξαντος την προσπάθειά μας (μάζεψε στο κείμενο ίδρυσης της επιτροπής μας 75 υπογραφές, εκεί Αντισσαίων) φίλου Μπάμπη Ιατρού, ώστε από πρώτο χέρι να γνωρίζει το αποτέλεσμα της προσπαθείας μας σε ότι αφορά το να λειτουργήσει επί τέλους το ίδρυμα αυτό που παλαιώνεται και ρημάζει τόσα χρόνια μετά την δημιουργία του και που τόσο ανάγκη το έχει όλη η Δυτική Λέσβος.
Σήμερα σχολιάζοντας το κείμενό μου ο Μπάμπης έγραψε το σχόλιο που παραθέτω και που τα λέει αυτά που θα ήθελε να σχολιάσει από μόνος του, ο γράφων το παρόν :
<< Babis Iatrou Πέταξαν τή μπάλα στην εξέδρα Τάκη, Τωρα περίμενε να δεις ποιος θα ειναι ο δήμαρχος του νέου δήμου για να ξαναπιάσεις το νήμα απο την αρχη. Δες αν μπορείς τωρα προεκλογικά να αποσπάσετε απο το φαβορί να κερδίσει το δήμο, καποια υπόσχεση, 
Υπαρχει καποιος στο χωριο που να ασχολείται με το θέμα ωστε να ασκήσει πίεση τωρα που θα κάνουν προεκλογικό αγώνα?
>> 
Σωστή η τοποθέτηση του φίλου Μπάμπη. To the point που λένε οι Αγγλοσάξωνες.
Φυσικά και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας αφού πλέον των άλλων, προσωπικά αισθάνομαι βαριά την ευθύνη προς αυτό μετά την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συγχωριανοί μας (Αντισσαίοι) που μαζικά υπέγραψαν και πάνω από το μισό του πληθυσμού του χωριού το κείμενο δημιουργίας της επιτροπής αγώνα και με εμπιστεύτηκαν με την υπογραφή τους στο να ενεργώ και για λογαριασμό τους απευθυνόμενος στην αρμόδια Υπουργό. Απ’ ότι πληροφορούμαι υπογραφές μαζεύονται στα Χίδηρα , την Ερεσό, το Σίγρι. Τώρα τούτες με την προσήκουσα συνοδευτική επιστολή θα απευθύνονται στην μόνο αρμόδιο ( κατά την απάντηση του Υπουργείου) Δήμαρχο Λέσβου, με κοινοποίηση στους υποψηφίους Δημάρχους του νέου Δήμου Δυτικής Λέσβου. Βέβαια με δεδομένο ότι μέχρι τη λήξη της θητείας του ο απερχόμενος Δήμαρχος Γαληνός έχει ακόμη 70 μέρες, για να προστατεύσει την υστεροφημία του σ’ ότι αφορά το εκ μέρους του παραμελημένο επί 5ετία νευραλγικής σημασίας θέμα/περιουσία του Δήμου και των Δημοτών του της ιδιαίτερης του πατρίδας της Δυτικής Λέσβου θα θελήσει να προχωρήσει στην σχετική απόφαση κατά τα αναφερόμενα στην απάντηση του Υπουργείου της 28/2/2019, ήτοι σε «…. απόφαση για λειτουργία του εν λόγω κτιρίου ως γηροκομείου είτε από τον Δήμο Λέσβου είτε με τυχόν παραχώρηση της χρήσεώς του σε άλλο φορέα αποτελεί αρμοδιότητα του οικείου δημοτικού συμβουλίου>>.
Κανείς δεν ξέρει «τι τέξεται η επιούσα» σε σχέση με τη βουλή του απερχομένου Δημάρχου του Τέρατος Λέσβου. Εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. 
Οψόμεθα!!
Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης …….16.03.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: