Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΛΟΓΟΥ


 ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΛΟΓΟΥ

<<Δρ. Τάκης Χ. Ιορδάνης  .................κ. Δημήτρη Αναγνώπουλο     

- π. Διευθύνων Σύμβουλος ΕΒΟ .......... Διευθυντή της Ειδικής Υπηρεσίας

- Πρόεδρος της Επιτροπής αγώνα  ..... Δημοσίων Έργων Κατασκευής &Συν-

Αγησιλάου 9   ................................    τήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών.
- Ηλιούπολη 163 46 ................... Υπουργείο  Υποδομών και Μεταφορών
Fax - Τηλ. 210 9737053 ................ Κηφισίας      - Μαρούσι
κιν. 6977 503461
...................................................... Κοιν: 1) Υπουργό  Υποδομών και  Μεταφορών
 ........................................................................................... κ.Χρήστο Σπίρτζη
.............................................................. 2) Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα
  ........................................................... 3) ΜΜΕ

   Αθήνα, 4  Απριλίου  2019
               
Θέμα:Επανέναρξη εργασιών του έργου «Οδικός άξονας Καλλονής- Σιγρίου».
                                                                                           
Αγαπητέ  κ. Αναγνώπουλε

Η  μακρά συνεργασία της Επιτροπής Αγώνα δι’ εμού μετά των προκατόχων σας κ.κ. Πανουτσόπουλου, Τασιόπουλου, Γέρουλα, συνεχίστηκε εποικοδομητικώς και με ιδιαίτερη επιτυχία και με εσάς αφ’ ότου αναλάβατε την Διεύθυνση.
Τώρα που το έργο μας ξανάρχισε και με δεδομένο την ύπαρξη  της  εταιρείας «ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ»  στη νέα κοινοπραξία, που θεωρούμε ότι διασφαλίζει  την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εσάς, αλλά και όλους τους προκατόχους σας για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του έργου αυτού, του μεγαλύτερου Αναπτυξιακού οδικού έργου που έγινε ποτέ στο Αιγαιακό  Αρχιπέλαγος. Του έργου  το οποίο από το Δεκέμβριο του 2015 έχει ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ 2014- 2020 με το ποσό των 41,50 εκατομμυρίων  Ευρώ και που θα αντικαταστήσει επί τέλους  αυτόν που μας κατέλειπε η μεγαθυμία του Αβδούλ Χαμίτ του αιμοσταγούς. ,.
Ειδικότερα  προς εσάς οι ευχαριστίες μου προκύπτουν αυθορμήτως αναλογιζόμενος την συνέπεια των λόγων σας που συμβάδιζε με αυτή των έργων σας, ως απότοκος βέβαια των  απαιτουμένων κατά περίπτωση υπηρεσιακών σας ενεργειών αλλά και της προσωπικής σας θέλησης.
 Αναφέρομαι συγκεκριμένα στα :
2017 : Ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων σ’ όλο το μήκος των 46.664 μέτρων του άξονα αυτού.
2018,Ιανουάριος : Πρόσθετη χρηματοδότηση του έργου μας με το ποσό των 12.800.000 Ευρώ.
2018, Άνοιξη : Ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ το ότι  υποκαθίσταται η «ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε.» για οικονομικούς  κ.άλ. λόγους, από την  «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.».    
2018, Φθινόπωρο : Διάφορα ενδοεταιρικά  προβλήματα της «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.», σε συνδυασμό με θέματα γραφειοκρατικής μορφής ως προς την ανάληψη του έργου από το με την «ΑΚΤΩΡ» νέο κοινοπρακτικό σχήμα, ήταν η αιτία της καθυστέρησης της ολοκλήρωσης της διαδικασίας..
 Τέλος, ότι η ανάληψη του έργου απ’το νέο κοινοπρακτικό σχήμα ως προς τα διάφορα διαδικαστικά θέματα ολοκληρώθηκε.
 2019, Ιανουάριος Το έργο μας θα  προχωρήσει αφού είναι από αυτά τα έργα της «Τοξότης Α.Ε.» που ανέλαβε η «Ακτωρ Α.Τ.Ε» και που δεν απέρριψε όπως άλλα ανά τη χώρα.
Ακόμη ότι είχε γίνει η εγκατάσταση του απαραίτητου προσωπικού του «αρχηγείου» των εργολάβων στην Καλλονή για την υλοποίηση του σχετικού προγραμματισμού προχώρησης του έργου,
Επίσης ότι τέλος Χειμώνα - Αρχές  Άνοιξης ότι επρόκειτο να κατέβουν στο νησί  τα απαιτούμενα χωματουργικά μηχανήματα που θα το υλοποιήσουν, πράγμα που έγινε.
Τέλος, προ εβδομάδος έγινε η επανέναρξη των  εργασιών του έργου μας.
Έτσι, φαίνεται ότι τελικά η υπόθεσή μας αρχίζει να δρομολογείται προς την κατεύθυνση που γενεές Λεσβίων ονειρευόταν και φυσικά εμείς όλοι προσδοκούμε οι ώστε το υπολειπόμενο, ανεκτέλεστο κατά ~85% έργο να ολοκληρωθεί εντός των χρονοδιαγραμματικών περιθωρίων του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Η εκάστοτε εκ μέρους σας παρεχομένη σε μένα πληροφόρηση, προωθείτο είτε προς τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, είτε ακόμη με σχετική αρθρογραφία μου στο Λεσβιακό τύπο σ’ όλους τους Λέσβιους, πράγμα που είχε το αποτέλεσμα αυτοί να είναι ενήμεροι και να αναπληρώνεται η ελπίδα τους σε ότι αφορά την ολοκλήρωση, του πολθυπόθητου από το 2013 αρξαμένου έργου μας
Δεχθείτε, τέλος, τα συγχαρητήρια μας για τη επιτυχή εκ μέρους σας ολοκλήρωση  των διαδικασιών επανέναρξης του έργου μας αυτού και ακόμη τις ευχαριστίες όλων μας.
   
                                                                                          Με εκτίμηση>>

 Δρόμος Καλλονής – Σιγρίου / κ. Δημήτρη Αναγνώπουλο  4.4..2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: