Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Είναι αλήθεια, αναρωτιέται ο Αδάμ Καρέκος.

Είναι αλήθεια, αναρωτιέται ο Αδάμ Καρέκος.

 Στην ανάρτηση του στο f.b. στις 23.10.2020, αφού αναρτά το Δελτίο Τύπου(Δ.Τ.) του Συλλόγου των ΣΚΑΛΟΧΩΡΙΤΩΝ Λέσβου, του οποίου είναι ο Πρόεδρος, που αναφέρεται στην καταγγελία του προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών της 12.10.2020 σε σχέση προς την μη παραλαβή από την ΟΛΣΑ και μάλιστα δύο φορές (1ος 2020 και 6ος 2020) των εγγράφων επανεγγραφής του Συλλόγου σ’ αυτή,  ως διεξοδικά αναφέρονται στο προαναφερόμενο Δ.Τ. συνεχίζει, ως εξής : « Επειδή μας έχουν μπλοκάρει από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας  οι   “Δημοκράτες”… μπορούν να μας ενημερώσουν που εδρεύουν τα γραφεία της  Ομοσπονδίας? Ποίο είναι το τηλέφωνο, φαξ ???» 

 Και τελειώνοντας, αναρωτιέται:

 « Αλήθεια … τους κάλεσε ο Πταισματοδίκης Αθηνών για προκαταρκτική εξέταση κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Αθηνών για τις προηγούμενες καταγγελίες μας?»

 Οι καταγγελίες μας (των Αδάμ Καρέκου, Θεόφραστου Καραγεώργη, και του γράφοντος το παρόν) που ξεκίνησαν τον Μάϊο του 2019 εν αναφορά προς την απώλεια των βιβλίων της ΟΛΣΑ ( του Ταμείου και των Πρακτικών του Δ.Σ. της), όσο κάποιοι τις θεωρούσαν άνευ αξίας, για το καλάθι των αχρήστων και μόνο και κάποιοι άλλοι μας μέμφονταν με διάφορες αιτιάσεις και επικρίσεις, η Ελληνική Δικαιοσύνη τις αξιολόγησε κατά τα δικά της κριτήρια  και ήδη έχουμε το πρώτο βήμα της προς ανεύρεση της αλήθειας.
 Ο απλός πολίτης όταν για όποιον λόγο βρίσκεται ενώπιον αδιεξόδου ως προς το δίκαιο, τότε  μόνο του αποκούμπι για αυτό είναι η τυφλή και  αδέκαστη Δικαιοσύνη.
 Στο ηθικής τάξεως  μεγάλο αυτό θέμα «γιατί χάθηκαν τα βιβλία αυτά», καθρέφτες της εικόνας της Ομοσπονδίας μας ως και ιστορία της, που το διεκδικήσαμε δια  ποικίλλων τρόπων, συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με τους κρατούντες στην ΟΛΣΑ, δημοσιεύσεις μας επί μακρόν στα ΜΚΔ, από αυτούς υπήρξε σιγή ιχθύος. Στο αδιέξοδο μας αυτό δεν μας έμεινε άλλο από την προσφυγή μας στη Δικαιοσύνη.
 Ακόμη και μετά την καταγγελία μας στον Εισαγγελέα το Μάϊο 2019,  στην Γ.Σ. της 23ης Ιουνίου 2019 αν και ετέθη η ίδια ερώτηση, οι κρατούντες και οι περί αυτούς αντιμετώπισαν τον θέσαντα  αυτή κατά τρόπο απαράδεκτα σκαιό και ιταμό και  τελικά ουδεμία απάντηση έδωσαν.
 Προσβλέπουμε, να έχουν δώσει τώρα οι κληθέντες την απάντηση που χρειάζεται και η Δικαιοσύνη αξιολογώντας την  τελικά να δώσει τη δυνατότητα να μαθευτεί η αλήθεια. Να μάθουν σχετικά τα μέλη της Ομοσπονδίας, όλο το παροικιακό δυναμικό των Λεσβίων της Αττικής,  η ιδιαιτέρα μας πατρίδα η Λέσβος ως και εν τέλει κι εμείς που αναλάβαμε το ηθικό βάρος του ηρακλείου  αυτού έργου της καθάρσεως  της επί χρόνια σωρευθείσης κόπρου του Αυγείου στην Ομοσπονδία μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: