Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Στις 19.1.2012 η νέα Δημοπράτηση του Έργου «Οδικός άξονας Καλλονής – Σιγρίου»

Αγαπητοί φίλοι γεια σας,


Σας έγραφα στις 3 Ιανουαρίου ότι αναμενόταν νέα απόφαση για το πότε θα επαναληφθεί η Δημοπράτηση του έργου μας. Πράγματι όπως με πληροφόρησαν  οι αρμόδιοι της καθ’ ύλη υπεύθυνης για το έργο μας Διεύθυνσης Οδικών Έργων της Γεν. Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων η νέα δημοπράτηση του έργου μας θα γίνει  την Πέμπτη 19.1.2012.
Ακόμη επικοινωνώντας με τον πρόεδρο των Μηχανικών Υπαλλήλων του Δημοσίου Αττικής (ΕΜΔΥΔΑΣ) πληροφορήθηκα με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ότι κατά την εβδομάδα αυτή ευτυχώς δεν υπάρχει καμία αποχή των μελών τους, Διπλωματούχων Μηχανικών, από επιτροπές και έτσι η διαδικασία της δημοπρασίας του οδικού άξονα Καλλονής- Σιγρίου, σε ότι τουλάχιστο αφορά τους Μηχανικούς υπαλλήλους του Δημοσίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. . 
Έτσι πιστεύω ακράδαντα πια αλλά και με σιγουριά αυτό που έγγραφα σε προηγούμενη  μου επιστολή  «… πάντως πιστεύω ότι είμαστε στην αρχή του τέλους για να γίνει επί τέλους το όνειρό μας πραγματικότητα. Αρκεί να εξακολουθήσουμε ως χώρα να αποτελούμε μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως» , αρκεί να εξακολουθούμε να ανήκουμε στην Ε.Ε..
  
Τέλος, πιστεύω  επίσης ότι την ερχόμενη  Πέμπτη  19.1.2012 θα σας δώσω  καλά  νέα.

Με πατριωτική εκτίμηση και φιλία.

Τάκης  Χαραλ. Ιορδάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: