Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Οδικός Άξονας Καλλονής-Σιγρίου


Ακόμη μία παρέμβαση για τον οδικό άξονα Καλλονής - Σιγρίου έκανε ο επικεφαλής της επιτροπής αγώνα για την κατασκευή του, Τάκης Ιορδάνης, ο οποίος και ζητά να υπάρξει εγγραφή πίστωσης για το έργο στον προϋπολογισμό τού 2011, με την ένταξη του έργου στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών.

Με επιστολή του προς τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη, ο κ. Ιορδάνης τού θυμίζει την απάντηση που έλαβε σε προηγούμενο έγγραφό του, σύμφωνα με την οποία μέσα στο τρέχον έτος τελειώνει η μελέτη του έργου. Δεδομένης, όμως, της οικονομικής κατάστασης της χώρας, το γεγονός αυτό - όπως τονίζει ο επικεφαλής της επιτροπής αγώνα - δε σημαίνει ότι δρομολογείται κατ’ ευθείαν και η ένταξη και χρηματοδότηση του έργου. Για αυτό και ο κ. Ιορδάνης ζητά απ’ τον υφυπουργό απαντήσεις στο τι θα γίνει με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, αν θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ειδικότερα στο τομεακό του Υπουργείου.
Καταλήγοντας, ο κ. Ιορδάνης ευελπιστεί σε συγκεκριμένη θετική απάντηση, προκειμένου - όπως σημειώνει - «να πιστέψουμε ότι τα βάσανά μας αρχίζουν πια να είναι στην αρχή του τέλους τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: