Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

3η ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑ (ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ

 

Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.)…...Προς τη Διεύθυνση Οδικών Έργων (Δ1)
Αγησιλάου 9, Ηλιούπολη 163 46 …………...Διευθυντή κ. Δημ. Τασιόπουλο 

 - Πρόεδρος του Συνδέσμου   …………….Κοιν. :  1)  Γενικό Διευθυντής Σ.Ε.

 «ΠΙΤΤΑΚΟΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» ….……..κ. Διον. Μακρή της Γενικής

-Επικεφαλής της Επιτροπής Αγώνα για …..Γραμματείας Δημοσίων Έργων

τον «Οδικό Άξονα Καλλονής – Σιγρίου » …… 2) Τα Μέλη της Επιτροπής
Τηλ. 2109737053 ………………………………………..….Αγώνα
 κιν. 697750346 …………………………. 3) Την Περιφέρεια Β. Αιγαίου  
……………………………………………………………... 4) Το Δήμο Λέσβου
……………………………………………………………….5)Τις Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες
………………………………………………………………….της Περιοχής
……………………………………………………………….6) Tην ΟΛΣΑ & τους Πολιτιστικούς Συλ-
……………………………………………………… λόγους  Λεσβιακών  Συλλόγων Αττικής
………………………………………………………………. 7) ΜΜΕ Λέσβου

Αθήνα, 4η Ιουνίου 2013 

ΘΕΜΑ:  3η ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑ (ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ) ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ  ΜΕ ΤΗΝ  ΕΝΑΡΞΗ
………… ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΟΔΙΚΟΣ  ΑΞΟΝΑΣ  ΚΑΛΛΟΝΗΣ– ΣΙΓΡΙΟΥ».


Αξιότιμε κ. Διευθυντά, Αγαπητέ  φίλε Δημήτρη, 

Με την παρούσα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την καθ’ υμάς Διεύθυνση, η οποία αφ’ ότου οι μελέτες του έργου μας «ΟΔΙΚΟΣ  ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΣΙΓΡΙΟΥ» της διεβιβάσθησαν πλήρεις αλλά και με τη βοήθειά της ολοκληρώθηκαν τα απαιτούμενα ώστε το έργο κατέστη «ώριμο» να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ έκανε ότι έπρεπε να πράξει για να προχωρήσουν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες, και έτσι σήμερα το επί δεκαετίες σχετικό όνειρο όλων των Λεσβίων να γίνεται πιά πραγματικότητα. Συγκεκριμένα στο να ενταχθεί το έργο μας στο ΕΣΠΑ το θέρος του 2011 και μετά να ακολουθήσουν όλες οι άλλες διαδικασίες (έστω και με τις κάποιες καθυστερήσεις) για  να βρισκόμαστε πιά σήμερα λίγο πριν την έναρξη των σχετικών εργασιών. Βεβαίως θα θέλαμε να καταθέσουμε επίσης ότι σε οτιδήποτε η Επιτροπή μας είχε κάνει την οποιαδήποτε παρέμβαση προς την κατεύθυνση της ευόδωσης της όλης υπόθεσης δια του δικού σας έργου, τούτο έγινε σε αγαστή συνεργασία μαζί σας (τον προκάτοχό σας κ. Θ. Πανουτσόπουλο, βεβαίως) ως και όλο το προσωπικό της Διεύθυνσή σας.

Κατ’ αυτό τον τρόπο, που η  από δεκαετίας αγωνιζόμενη Επιτροπή μας  σήμερα ευρίσκεται στο στάδιο της πλήρους δικαίωσης των αγώνων της, θεωρεί ότι είναι και σωστό και πρέπον να σας απευθύνει  την παρούσα τόσο σε υπηρεσιακή, όσο και προσωπική βάση.

Δεν είναι μικρό πράγμα για εμάς του Λέσβιους να βλέπουμε ότι το μεγαλύτερο έργο υποδομής αξίας 45 εκατομ. Ευρώ που έγινε από της απελευθερώσεως του εδώ και 100 χρόνια σ’ όλο τον Αιγαιακό χώρο, υλοποιείται πιά στον τόπο μας και για μας της Επιτροπής Αγώνα που σήμερα γινόμαστε μάρτυρες του ευτυχούς αυτού γεγονότος, [όταν μάλιστα κατ’ αντιδιαστολή το «αδελφό» έργο που την ίδια ημέρα εξαγγέλθηκε από τον τότε Πρωθυπουργό το 1999 «οδικός άξονας Καλλονής – Πέτρας», αξίας μόνο ~ 15 εκατομ.(1/3 του δικού μας)],  ακόμη απ’ ότι πληροφορούμαστε ατυχώς δεν έχει ολοκληρωμένες μελέτες) μετά από την κοπιώδη, συνεχή και συνεπή προσπάθειά και αγώνα μας δέκα ολοκλήρων χρόνων, ομολογούμε ότι αισθανόμαστε ασφαλώς ευτυχείς αλλά και υπερήφανοι για τον άδολο αυτόν αγώνα μας. 


Πλέον του όποιου στοιχείου εθιμοτυπικής  προσεγγίσεως ως και καλής θελήσεως, η γραφή της παρούσας έχει και πρακτικό σκοπό. Συγκεκριμένα να σας παρακαλέσουμε να μας προσδιορίσετε την ημερομηνία έναρξης των εργασιών του δρόμου μας, ώστε αναλόγως να οργανώσουμε την 3η Πανολομέλεια της Επιτροπής Αγώνα που θα έχει βεβαίως κατά πως πρέπει απολογιστικό αλλά και πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού σ’ όλα τα μέλη της, τους κατοίκους της περιοχής αλλά κατ’ επέκταση γενικά και όλου του νησιού, ή αντίστοιχη ευφορία είναι δεδομένη.  


Στην 3η αυτή Ολομέλεια της Επιτροπής μας,  θα θέλαμε να γνωρίζετε, ότι είσαστε προσκεκλημένοι μας, τόσο εσείς προσωπικά, ο προκάτοχός σας κ. Πανουτσόπουλος, όλο το προσωπικό της Διευθύνσεως σας όσο βεβαίως και ο Γενικός Δ/ντής κ. κ. Διον. Μακρής. 

Προσβλέποντες στη λήψη της άμεσης απάντησής σας, ώστε να διοργανώσουμε κατά πως πρέπει και εγκαίρως την  Πανολομέλεια μας αυτή, 

 ……………………………………… Διατελούμε
 ………………………………………… Με τιμή

 

Ο επικεφαλής της………………………………… Το μέλος της  Επιτροπής Αγώνα  & Πρόεδρος
Επιτροπής Αγώνα …………………………………. του Συλλόγου Σκαλοχωριτών της Αθήνας 

 

 Τάκης  Ιορδάνης (Ph.D.) ………………………………………. Μάκης  Καρέκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: