Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ο Μινώταυρος της Τρόϊκα καταβροχθίζει, 2000 Σχολικούς φύλακες και 3500 Δημοτικούς Αστυνομικούς.

Ο Μινώταυρος της Τρόϊκα καταβροχθίζει, 2000 Σχολικούς φύλακες και 3500 Δημοτικούς Αστυνομικούς. 
Και πράγματι μέσα στη μεγάλη καταχνιά της Ελληνικής αλλοπροσαλλοσύνης, οι σοφοί αρχηγοί που μας Διοικούν δια των κελευσμάτων των υψίστων Υπάτων Αρμοστών της Τρόϊκας απεφάνθησαν . Φταίνε οι 2000 Σχολικοί Φύλακες. Διώξτε τους. Έτσι θα επιτύχει η Διοικητική Μεταρρύθμιση. Φταίνε οι 3500 Δημοτικοί Αστυνομικοί. Διώξτε τους. Έτσι θα επιτύχει η Διοικητική Μεταρρύθμιση. Βεβαίως το ίδιο είπαν και προ ημερών με τους 2.600 της ΕΡΤ. Διώξτε τους. Έτσι θα επιτύχει η Διοικητική Μεταρρύθμιση. Το ίδιο θα γίνει και με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (το ποιος θα παράξει τα μπαρουτόβολα για να φυλαχθεί η Πατρίδα, ολίγον μας ενδιαφέρει) , μετά τα Νοσοκομεία, μετά οι Δημόσιες συγκοινωνίες, μετά άλλοι δημόσιοι φορείς …. μετά … μετά…  Έτσι γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη η ανθρωποθυσία. Ο μινώταυρος του Τροϊκανού  λαβύρινθου θέλει θυσίες. Και θυσίες πολλές για να κορέσει το ακόρεστο της όρεξης του με τους απείθαρχους Έλληνες. Όρεξη που αγγίζει το όριο εκδικητικής μανίας των φραγκολεβαντίνων των Κελτών , των Αγγλοσαξώνων  και λοιπών ανθελληνικών δυνάμεων (όλων αυτών των ευεργετηθέντων από τον Ελληνισμό ανά τους αιώνες)  κατά της ράτσας. Ακούς εκεί οι Έλληνες να έχουν το σθένος να μη κάνουν εδώ και τρία χρόνια, ότι τους επιβάλαμε !!! Θράσος εε!!!  Και βέβαια οι λίγες αυτές χιλιάδες δημοσίων υπαλλήλων είναι σταγόνα στον ωκεανό του 1.500.000 ανέργων του εκ του ιδιωτικού τομέα προερχομένων, αλλά οπωσδήποτε οι ετσιθελισμοί των δανειστών μας και των κάθε λογής τοκογλύφων που μας έχουν υπό οικονομική κατοχή τα 3-4 τελευταία χρόνια,  έτσι θέλουν. Και όταν ο δανειστής σου, εκμεταλλεύεται την αδυναμία σου για να σου δώσει κι άλλα δανεικά σε βάζει να … περπατάς στα τέσσερα. Το είδαμε στο προχθεσινό Eurogroup. Μαζεμένα 8,1 δισ. Ευρώ ήταν από προηγούμενη διαπραγμάτευση αποφασισμένο να πάρουμε αυτό τον καιρό. Αποφασίστηκε  προχθές 6,8 δισ. να μας δώσουν και μάλιστα σε δώσεις για να μας αναγκάσουν να ολοκληρώσουμε τις ανθρωποθυσίες. Και όλα αυτά με την καραμέλα να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Με μισθούς πείνας, με ανεργία καλπάζουσα, με ύφεση  χρόνων παγκοσμίου ρεκόρ, με τον κοινωνικό ιστό μας να διαλύεται . Και ο μινώταυρος ο Τροϊκανός να θέλει κι’ άλλο, κι’ άλλο !! Και ας παραδέχονται οι ίδιοι οι Τροϊκανοί ότι η συνταγή τους ήταν λάθος για την Ελλάδα. Εκείνοι, την ίδια αγωγή, την ίδια θεραπεία, το ίδιο φάρμακο. Μα ο ασθενής πεθαίνει.!!! Εκείνοι ασυγκίνητοι.

Ο καλός Θεός της Ελλάδος τέλος πάντων που είναι;; Ο από Μηχανής Θεός πότε θα παρουσιαστεί;; Ας ελπίσουμε πολύ πριν το DNA της ράτσας μας εξαφανισθεί από προσώπου Γης.!!! 

Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.)                    10.07.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: