Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΑΚΡΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ "ΣΠΑΣΙΜΟ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ.


ΑΚΡΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ "ΣΠΑΣΙΜΟ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ. 

Μετά τελικά την απόσυρση του Νομοσχεδίου για τον « Καλλικράτη » από τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη η υπόθεση του σπασίματος του Δήμου Τέρατος . Λέσβου, βρίσκεται  πιά σε πλήρη ακινησία.  

Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, είχε αποστείλει πριν την απόσυρση του νομοσχεδίου ο  Βουλευτής Λέσβου , Παύλος Βογιατζής, επί του  Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου που επρόκειτο να μπεί  σε δημόσια διαβούλευση και φυσικά αφορούσε  μεταξύ των άλλων πολλών  και στο σπάσιμο του Δήμου Τέρατος, Λέσβου. Δεν έχουν αξία, αφού έχουν τα πάντα σχετικά πιά σταματήσει, όμως νομίζω ότι για λόγους καταγραφής των γεγονότων για τους επιγενόμενους καλό είναι να τα σηματοδοτούμε.  

Επειδή λοιπόν ως τη 14.10.2013 κανείς από τους βουλευτές του νομού μας δεν είχαν κάνει καμμία ενέργεια, παρέμβαση ή τοποθέτηση επί του οξέως προβλήματός μας, έγραφα στο Lesvosnews τα πιο κάτω :  

Takis Iordanis Takis Iordanis · Top Commenter · National Tecnical University of Athens

Στις 14.10.2013 και πάλι στο
Lesvosnews έγραφα :"Τι παρέμβαση έχουν κάνει ως στιγμής οι βουλευτές μας σ' αυτά όλα τα "ήξεις, αφήξεις" του κ. Μιχελάκη; Γιατί δεν πάνε μαζί στον Υπουργό και απαιτήσουν απ' αυτόν το σπάσιμο του Δήμου Τέρας, Δήμος Λέσβου; Τουλάχιστον οι δύο Κυβερνητικοί ( Ν. Σηφουνάκη, ΠΑΣΟΚ και Π.Βογιατζή, ΝΔ). Δεν σέβονται έτσι ή αλλιώς, τουλάχιστον δεν λυπούνται τους ψηφοφόρους τους.!!" Με τη πιό πάνω παρέμβαση του ο Π. Βογιατζής έδωσε προς έπαινό του το στίγμα του, άσχετα και αν έτσι που το παρουσιάζει στο δεύτερο σκέλος της τοποθέτησης του, κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να πει ότι δεν μπορεί να ξεχάσει ότι υπήρξε Δήμαρχος Γέρας. Και λέω αυτό γιατί αν πρέπει να γίνουν οι συνδυασμοί των 13 Καποδιστριακών δήμων ανά δύο, ανά τρείς, ανά τέσσερις ή δεν ξέρω πόσοι άλλοι συνδυασμοί μπορούν να γίνουν και να βρουν οι Μαθηματικοί, ένας Θεός ξέρει πόσες δικαιολογίας και επιχειρηματολογίες μπορούν να βρεθούν για τον ένα ή το άλλο συνδυασμό. Το Θέμα Παύλο όπως έχει τεθεί είναι να σπάσει το Τέρας. Η οποιαδήποτε χωροταξικώς λύση υπάρξει τώρα, θα είναι οπωσδήποτε καλύτερη της σημερινής.

Άραγε ο άλλος Κυβερνητικός βουλευτής Ν. Σηφουνάκης γιατί δεν παρεμβαίνει;; Δεν τον αγγίζει το θέμα γιατί είναι Κρητικός; , Εμάς πάντως τους ψηφοφόρους του Λέσβιους μας αγγίζει. Ας κάνει κατι έστω και για τα ... μάτια του κόσμου που λέει ο Λαός μας. 

Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) …….. 23.10.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: