Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

O ΔΗΜΟΣ ΤΕΡΑΣ ΔΕΝ "ΣΠΑΕΙ" ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΝΕΙΤΑΙ!!


Μετά την τοποθέτηση του "συντρόφου" υφυπουργού  Εσωτερικών Γρηγοράκου για τα "του Καλλικράτη" στο ΚΤΕ Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ για το υπό ζύμωση σχετικό  θέμα των τελευταίων αυτών εβδομάδων, θέλω να απευθυνθώ κατά πως κάνω εδώ στο υπόλειμμα ΠΑΣΟΚ γενικά.

<<

«Σύντροφοι»  του ΠΑΣΟΚ ,

« Δεν μου αρέσει ο Γκαστόν , γιατί προσπαθεί να …κλάσει  πιο ψηλά απ’ το κώλο του» λέει ο Νικολά Μπρενιόν  ο κεντρικός ήρωας  στο ομώνυμό του έργο, του μεγάλου συγγραφέα Ρομαί Ρολλάν.
 Αυτό ακριβώς κάνετε και εσείς στο … υπόλειμμα ΠΑΣΟΚ.
 Δηλ. κάνετε  ότι κάνει  κανείς που δεν έχει επίγνωση του « μεγέθους» του ήτοι κάνει άμετρα  πράγματα πάνω απ’ το μπόϊ του.

Οι δημοσκοπήσεις βάζουν το άλλοτε κραταιό Κίνημα μας, κατά μέσο όρο  στο 3% δηλ. στο όριο της εκλογιμότητας και σεις  ασχολείστε με θεωρίες … περί διαγραμμάτων.
Θεωρώντας  ότι ήσαστε οι κατέχοντες την απόλυτη αλήθεια, οι έχοντες τη διαύγεια της σκέψεως, την καθαρότητα της πολιτικής θέσεως και το άμεμπτο της ηθικής θεωρήσεως του πράγματος εν αναφορά  προς « τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται το διοικητικό, πολιτικό σύστημα της χώρας», όπως λέτε ,  ήσαστε κάθετοι στην . « μη στήριξη  αποσπασματικών ρυθμίσεων » στο νομοσχέδιο για το σουλούπωμα του εξαμβλώματος που δημιούργησε το Δήμο Τέρας , Δήμος Λέσβου, του περιβόητου πιά «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» . Εσείς οι αυτουργοί του διαρκούς εγκλήματος κατά του γενεθλίου μου νησιού, τη Λέσβο.
Αντί να «βάλλετε πλάτη» να σπάσει αυτό το Τέρας Δήμος Λέσβου σώζοντας έστω και την τελευταία στιγμή την υστεροφημία του άλλοτε επικυρίαρχου της πολιτικής σκηνής και νυν βαστάζου της Δεξιάς ΠΑΣΟΚ , εσείς …τυρβάζετε περί άλλων . 
Γιατί τουλάχιστο, δεν ακούτε  τον Κρητικό βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λέσβου Ν. Σηφουνάκη που είδε ο άνθρωπος  «ιδίοις όμασι» και  διεπίστωσε  το έγκλημα που το  ΠΑΣΟΚ  έκανε κατά του δεύτερου μεγαλύτερου  νησιού (μετά την Κρήτη) της χώρας το 2010 (άσχετα αν τότε για να μη χάσει τον υπουργικό του θώκο δεν εναντιώθηκε ο άνθρωπος, σ΄ αυτό που ο κάθε νουνεχής έβλεπε ως πασιφανές εγκληματικό εγχείρημα κατά της Λέσβου) και τώρα δημόσια έχει τοποθετηθεί υπέρ του  ¨σπασίματος ¨ του Δήμου Λέσβου;;
Δηλ. Εκμετρώντας τον βίο του, το ΠΑΣΟΚ αφήνει  το θέμα « Καλλικράτη» όπως το δημιούργησε το αλλοπρόσαλλο της πολιτικής αυτής επιλογής του ΓΑΠαπανδρέου και των κηπουρών του Ραγκούση, Ντόλιου,  και σε   εμάς τους ιθαγενείς, τους  Λέσβιους (γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να μας εκλάβει το 2010 όταν δημιούργησε αυτό το εξάμβλωμα) αφήνει την πικρία και θλίψη  να το θυμόμαστε ως τον αλήστου μνήμης δημιουργό της εξ αυτού δυστυχίας  μας.
Κλείνοντας, κάνω την παραίνεση : αφήστε τις μεγαλοστομίες, αφήστε τις θεωρητικολογίες, αφήστε  όλα αυτά τα περί … διαγραμμάτων και συνεργασθείτε με το συγκυβερνόν κόμμα της ΝΔ  για να σπάσετε το ΔΗΜΟ  ΤΕΡΑΣ. Αυτό θα είναι το μόνο που θα μπορέσει να αποτελέσει την εξιλέωσή σας στα μάτια όλων των Λεσβίων. >>
 

Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) ………………..18.10.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: