Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Όταν οι ελεύθερες φωνές ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ.

Όταν οι ελεύθερες φωνές ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ.
Προς το site: « Σύλλογος Αντισσαίων στην  Αθήνα  Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος». 

Όσο το site αυτό θα εξακολουθεί να έχει τον τίτλο του Συλλόγου, τον οποίο με πίστη υπηρέτησα και για πολλά χρόνια ως Πρόεδρος του, θα διεκδικώ το αυτονόητο. Το βήμα του να  είναι  ελεύθερο. Ελεύθερο κατά πως το έκανα, όταν εισηγήθηκα και δημιούργησα προ 35 χρόνων το βήμα  που τον έκανε γνωστό στους ανά τον κόσμο Αντισσαίους. Εννοώ βέβαια την «ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΣΑΣ». Αν αλλάξετε τον τίτλο του site, τότε βεβαίως να μη με συμπεριλάβετε  στο καινούριο  site που θα δημιουργήσετε. Όσο όμως θα υπάρχει το παρόν site θα έχω το δικαίωμα να διεκδικώ το αυτονόητο. Την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Εσείς οι νέοι να μη γίνεστε άθελά σας όργανα  αυτών που επέλεξαν να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Γι’ αυτό  και πάλι ξαναγράφω «ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟ ΓΥΨΟ;;»

Δεν σας τιμά νέα παιδιά, να διολισθαίνετε σε φασίζουσες νοοτροπίες του τύπου αποφασίζουμε και διατάσουμε, που φιμώνουν φωνές ελεύθερες. Φωνές που αποκαλύπτουν την αλήθεια και στεναχωρούν κάποιους συμβιβασμένους, σε διατεταγμένη υπηρεσία διατελούντες και φοβικά συμπεριφερομένους μέσα στο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Σημείωση : Επειδή και τούτο το σημείωμά  μου θα το «παρκάρετε» στο « εκκρεμεί προς έγκριση 1 δημοσίευμά σας» μέχρι να το σβήσετε και αυτό  όπως σβήσατε το τέταρτο κατά σειρά χθες ( το για την τελευταία πληροφόρηση για το Λιμάνι του Σιγρίου, μετά την από 25.11.2013 επιστολή που μου εστάλη σχετικώς από τη Γεν. Γραμματέα ΑΔΑ κα Χρ. Καλογήρου  ), γι’ αυτό, αναρτώ το παρόν εδώ ως σχόλιο.
 
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ


Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) …………1.12.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: