Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ.



ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ.

 O Λεσβιακός Λαός με τη ψήφο του χθες έδωσε αυτό που ταίριαζε στους ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ του νησιού μας.
Τους  ΜΑΥΡΙΣΕ !!

Έγραφα όλες αυτές τις μέρες <<Το ΠΑΣΟΚ το 2010, μας καταδίκασε δημιουργώντας το Δήμο - Τέρας Λέσβου.
Η Νέα Δημοκρατία το 2014, μας καταδίκασε διατηρώντας το Δήμο - Τέρας Λέσβου.>> και κατέληγα

Έτσι η ψήφος του Λαού του νησιού μας οδήγησε στην ήττα των “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ” που τα δυο αυτά κόμματα στήριξαν στο Δήμο μας!! Τους μαύρισε, περιορίζοντάς τους στη θέση της αντιπολίτευσης με 10 ολόκληρες μονάδες πίσω απ΄το ψηφοδέλτιο « ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ »  του νέου μας Δημάρχου, κ. Σπ. Γαληνού. Ο συνδυασμός τους «Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο» εισέπραξε τα επίχειρα των πράξεων όλων των μεγάλων ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ του νησιού μας που μας είπαν «ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ». Όλων αυτών, που τελικά άφησαν άθικτο το ΔΗΜΟ - ΤΕΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ. Με τη ψήφο του ο Λεσβιακός Λαός τιμώρησε κατά πως ξέρει, όλους τους ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ που μας ενέπαιζαν με διάφορα μαυρογιαλούρια τερτίπια και μεθοδεύσεις, ως την τελευταία στιγμή, ότι θα τον σπάσουν!!
Τελικά μας δίκασαν για άλλα πέντε ολόκληρα χρόνια να βιώσουμε το «αδιοίκητο», το αναποτελεσματικό, το μίζερο και τα όποια άλλα δεινά εκ της μακροημερεύσεως του ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ!!!
Σήμερα λοιπόν έγινε η αρχή. Από αύριο αρχίζει ο αγώνας για το σπάσιμο του ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ.

Υ.Γ. Ο προσωπικός μου αγώνας όλο αυτό το διάστημα εδώ και ένα χρόνο περίπου, για το σπάσιμο του ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ που με ξεχωριστή ζέση έδωσα, ειδικότερα δε των τελευταίων δύο εβδομάδων, σε πείσμα τόσων πολλών εκπροσώπων του συστήματος και «μεγαλοπαραγόντων» της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ασφαλώς και με το χθεσινό  αποτέλεσμα δικαιώνεται και βέβαια μου δίνει την ικανοποίηση της επιτυχίας, στο μέτρο φυσικά που μου ανήκει.

Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης …………26.05.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: