Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Για την τροποποίηση ή έστω την βελτίωση υπέρ της χώρας μας της συνθήκης “ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ»

To πιο κάτω έγγραφο με θέμα «Υποβολή προς την Ε.Ε. του αιτήματος. για την τροποποίηση ή έστω την βελτίωση υπέρ της χώρας μας της συνθήκης “ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ», στέλνεται σ’ όλους τους βουλευτές από τους Νομούς του Αιγαίου.

<< Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης ( Ph.D.) ................ Προς
Αγησιλάου 9 Ηλιούπολη .... τους. Βουλευτές της Συγκυβέρνησης
Αθήνα 163 46 ..................... από τους Νομούς Λέσβου, Χίου ,
- Πρόεδρος του Συνδέσμου ................ Σάμου και Δωδεκανήσου .
«ΠΙΤΤΑΚΟΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ».................  κ.κ. Π. Βογιατζή και Ν. Σηφουνάκη,
- π. Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΒΟ, ............. Στ. Καρμαντζη, Κ. Τριαντάφυλλο, 

π.Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου ................ Βασ. Υψηλάντη, Μάνο Κόνσολα,
Μεταλλειολόγων & Μεταλλουργών Μηχανικών ............. Δημ. Κρεμαστινό.
Τηλ. 2109737053 κιν. 6977503461

Αθήνα 4 Ιουλίου 2014 ............................ Κοιν: 1) τους. Βουλευτές της Αντιπολίτευσης
…………………………………........................ από τους Νομούς Λέσβου, Χίου
………................................................................Σάμου και Δωδεκανήσου .
...........................................................................κ.κ. Γιάν. Ζερδελή, Αγνή Καλογερή .
......................................................................... Γιάννη Γάκη, Μίκα Ιατρίδη.
…………………………………….................2) Τα ΜΜΕ


Θέμα : Υποβολή προς την Ε.Ε. του αιτήματος. για την τροποποίηση ή έστω την βελτίωση υπέρ της χώρας μας της συνθήκης “ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ ”

Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές,
Το δράμα της "εισόδου" νέων "ξένων" μας, στα νησιά μας σ’ όλο το Αιγαίο και των συνεχώς σημειουμένων τραγωδιών εκ της θαλάσσιας μεταφοράς τους από του Τούρκους λαθροδιακινητές, παρατηρούμε ότι κορυφώνεται οσημέραι.
Προχθές (2.07.2014) μόνο στην περιοχή της Καρπάθου περισυνέλεξαν οι αρμόδιες αρχές της χώρας μας περί τους 400, άλλους 20 -30 στη Χιο και βέβαια στη Λέσβο καθημερινά σχεδόν περί τους 50. Ατυχώς η Προεδρία της Ελλάδος στην ΕΕ έληξε προ ημερών χωρίς, ατυχώς επαναλαμβάνω, να τεθεί το θέμα της εν πολλοίς γενεσιουργού αιτίας αυτού του δράματος, της συνθήκης " ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ ". Το επισυναπτόμενο άρθρο μου «Οι «ξένοι» μας και τα Κέντρα Κράτησης τους, όπως αυτό στη Μόρια (Λέσβου) >> που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «ΑΙΟΛΙΔΑ» της «Λεσβιακής Πατοικίας», Τεύχος 51 , Απρίλ. – Μάϊος – 2014, περιγράφει με όσο πιό παραστατικό τρόπο μπορεί, τα σχετικώς συμβαίνοντα στη Λέσβο αλλά και κατ΄ επέκταση και όλο το Αιγαίο, εδώ και χρόνια.
Άραγε εσείς οι Βουλευτές της Συγκυβέρνησης Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσατε να διεκδικήσετε από την Κυβέρνηση την υποβολή προς τα όργανα της ΕΕ του αιτήματος της τροποποίησης ή έστω της βελτίωσης υπέρ της χώρας μας της συνθήκης " ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ " ; Τούτο δε μάλιστα να γίνει όσο το δυνατό γρηγορότερα αφού οι εκτιμήσεις των διεθνών ΜΜΕ είναι ότι το φαινόμενο είναι συνεχώς ογκούμενο!!
Οι εκ τούτου συνέπειες, πέραν του θέματος του της ανθρωπιστικής διάστασης, είναι τραγικές για τους ίδιους τους «ξένους» μας που διακινδυνεύουν ακόμη και την ίδια την ύπαρξή τους, αλλά και για τα νησιά μας και κατ’ επέκταση όλη τη χώρα μας στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουμε ως Έλληνες, εκ της επί έξι (6) συναπτά έτη βαθιάς κρίσης που περνάμε.
Με τιμή
Συνημ.: 1
…………………………………………………………………………. >>

Το άρθρο μου αυτό είναι αυτό που το διαβάζετε εδώ στο lapsarniotis 
που έχει αναρτηθεί πριν 2-3 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: