Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ : Η 6η επιστολή μας με τις 340 υπογραφές των συναγωνιστών μας από το Μεσότοπο.

ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ : Η 6η επιστολή μας με τις 340 υπογραφές των συναγωνιστών μας από το Μεσότοπο.
Έλαβα σήμερα το νέο πακέτο υπογραφών στη Διακήρυξή μας, αυτή τη φορά των συναγωνιστών μας από τον φιλοπρόοδο Μεσότοπο
Με το νέο αυτό πακέτο αισίως η επιτροπή μας, επιτροπή αγώνα πλησιάζει το 2.500 μέλη.
Οι πληροφορίες μας είναι ότι σ’ όλη την έκταση του νησιού μας καθημερινά και περισσότεροι ενεργοποιούνται συστρατευόμενοι μαζί μας. Ο φίλος Μάνος Κωνσταντιδέλλης έχει στην κυριολεξία οργώσει το νησί και τα μηνύματα που παίρνει είναι ότι όλοι οι συμπατριώτες μας αδημονούν να δούν ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΡΑΣ το ταχύτερο δυνατόν.
Οι υπογραφές των φίλων Μεσοτοπιτών, θα συνοδέψουν την 6η επιστολή μας που ολοκληρώνεται το ΣαββατοΚύριακο για να πρωτοκολληθεί στις αρχές της εβδομάδας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού. 
Η ροπή που αναπτύσσεται στην κίνησή μας τόσο στο νησί όσο και εδώ στην Αθήνα μεταξύ των Λεσβίων του Λεκανοπαιδίου είναι τέτοια που σε λίγο καιρό τα μέλη της επιτροπής μας θα διπλασιαστούν. 
Φυσικά προσβλέπουμε πάντα ότι σε κάποια στιγμή το αρμόδιο Υπουργείο να αποφασίσει να κάνει πράξη το εκ μέρους μας στοχευόμενο . ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΡΑΣ. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρις ότου κρατήσουμε στα χέρια μας στο ΦΕΚ που θα περιλαμβάνει τη θεσμική ρύθμιση του ΣΠΑΣΙΜΑΤΟΣ του ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ. 
Το Σύνθημα μας του αγώνα μας : : 
<<ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ >>.
26.11.2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: