Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ :

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
Καλημέρα.σ΄όλους μας.
Η υπόθεσή μας «αυγατίζει». 
Το «ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ», που είχε καταστεί πιά συνείδηση όλων μας, ήταν ως στόχος κρυμμένος στις στάχτες της μιζέριας και της τραγωδίας των τρεχουσών μνημονιακών περιπετειών του Ελληνικού Λαού στο σύνολό του ως μια μικρή σπίθα μέσα τους και έπρεπε να σωρευτεί η αγανάκτηση όλου του Λεσβιακού Λαού που τροφοδότησε την σπίθα και τώρα πιά ως φωτιά αρχίζει να ξαπλώνεται σ’ όλο το νησί μας. Φωτιά όμως ζωοδότρα και όχι ζημιάς και φόβου, για να λιώσει και να ξαναχυθεί το κράμα που είχε δώσει το δύσμορφο Λεσβιακό «Καλλικράτη», ώστε να απαλλαγούμε μια για πάντα από το ΔΗΜΟ ΤΕΡΑΣ. Να δημιουργηθεί έτσι δηλ. η νέα κατάσταση στους ΟΤΑ του νησιού μας, που θα την διαμορφώνουν από το 2019 και μετά οι ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΙ μας. 
Στην έκκλησή μας προς τα ΜΜΕ του νησιού μας να στηρίξουν την προσπάθειά μας, προσέτρεξαν αμέσως το lesvosPost.com , και το Plomari News. Ευχαριστούμε από καρδιάς το Γιώργο Στεφάνου και το James Malliaros αντίστοιχα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να τους μιμηθούν και όλα τα άλλα ΜΜΕ του νησιού μας. 
Ακόμη αυτό που έχουμε από χθές είναι τα μηνύματα που λάβαμε για το κοινό αυτό σκοπό μας, από Πολιτιστικούς φορείς μας της Αθήνας και συγκεκριμένα αρχικά τον Σύλλογο Μεσοτοπιτών δια της φίλης Αντζελας Κοντού και το βράδυ αργά από την ΟΛΣΑ και συγκεκριμένα τον ίδιο των Πρόεδρο της το φίλο Νεκτάριο Βακάλη. Βέβαια έχει προηγηθεί ο Σύλλογος Πολυχνιατών δια του Προέδρου του Τάκη Μαλλιάκα, που από δεκαημέρου έχει στα χέρια του την Διακήρυξή μας και αρχίζει να συγκεντρώνει υπογραφές στα πλαίσια του Συλλόγου τους.
Τέλος μία καλή φίλη η Ελευθερία Di χθές βράδυ χαιρέτισε την προσπάθειά μας και έκανε την πρόταση να αρχίσει να γίνεται συγκέντρωση υπογραφών και ηλεκτρονικά. Την υιοθέτησα αμέσως την πρότασή αυτή. Επειδή όμως χρειάζεται η σχετική τεχνογνωσία (know how) την οποία δεν διαθέτω , παρακαλώ ας βοηθήσει όποιος έχει τη σχετική γνώση. Ας μου πει να του στείλω την ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ μας, που ασφαλώς θα υπάρξει στην ηλεκτρονική σελίδα που θα δημιουργηθεί και την οποία αφού διαβάσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, θα μπορεί να υπογράψει. \
Το μόνιμο πιά σύνθημά μας, είναι «Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Χρειάζεται να φέρουμε και το νόμο με το μέρος μας.» 
Καλημέρα και Καλο Σαββατοκύριακο. .

19.11.2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: