Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Να τηρηθεί η ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου, για τον αείμνηστο Γιάννη Β. Φωτιάδη.Να τηρηθεί η ομόφωνη  απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου, για τον αείμνηστο Γιάννη Β. Φωτιάδη.

<<Δρ. Τάκης Χ. Ιορδάνης  ………………….  ……. ΣΥΛΛΟΓΟ    ΑΝΤΙΣΣΑΙΩΝ      
-Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου ……ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ
Λέσβου «ΠΙΤΤΑΚΟΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ»…….  «.ΑΓιΟΣ. ΙΩΑΝΝΗΣ  
 -  π. Διευθύνων  Σύμβουλος της ΕΒΟ……………….… Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ»
   - π. Πρόεδρος του Πανελληνίου  …………………..…Μοσχοπούλου 7- 9
 Συλλόγου Μεταλλειολόγων Μηχανικών ...................ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 115 26   
-   π. Προέδρος του Συλλόγου Αντισσαίων
«Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»
 - Αγησιλάου 9    Ηλιούπολη 163 46 
   6977503461
 ……………………………………….   Κοιν : 1) Δημοτική Κοινότητα
 Αθήνα, 25 Φεβρουαρίο 2017 ………………………… Αντίσσης
 ………………………………………………….. 2) ΜΜΕ Λέσβου

Θέμα: Εφαρμογή απόφασης της Γ.Σ. της 19.4.2015

Αγαπητοί φίλοι, Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου

Στη Γ.Σ. του Συλλόγου μας, της 19ης Απριλίου 2015, η μία εκ των τριών ομοφώνων αποφάσεων της ήταν η ανάληψη του κόστους σήμανσης του κεντρικού δρόμου του χωριού μας ως «οδός Γιάννη Β.Φωτιάδη». 
Τούτο δε σε υλοποίηση της υπ’ αριθμ. 99/2010 της 2/6/2010 απόφασης του π. Δήμου Ερεσού- Αντίσσης, εν αναφορά προς την ονομασία του κεντρικού δρόμου της  Άντισσας σε «οδό  Γιάννη Β. Φωτιάδη».
 Εκ του ότι σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνεται η θητεία σας, θεωρώ ότι η απόφαση αυτή της Γ.Σ. του Συλλόγου μας θα πρέπει να γίνει σεβαστή από το Δ.Σ. να εφαρμοστεί κατά τα σ’αυτή διαλαμβανόμενα, εν τέλει δηλ. να μη μείνει ανεκτέλεστη.
Πέραν της όποιας δέσμευσής όλων μας από την ομόφωνη αυτή απόφαση της Γ.Σ. μας, της 19ης Απριλίου 2015 (που βέβαια για να ληφθεί έτσι σταθμίστηκε το τι έχει προσφέρει ο μεγάλος μεταρρυθμιστής Γιάννης Β. Φωτιάδης της γενέτειράς μας  σ’ αυτήν την ίδια,  αλλά και σε ένα έκαστο από εμάς), αυτό το οποίο  ενυπάρχει ακόμη,  είναι και η ηθική δέσμευσή μας σ’ ένα νεκρό, ο οποίος πολύ ήθελε να παραβρεθεί για τρίτη φορά στο χωριό του πατέρα του, στη σχετική τελετή.  Στον αξέχαστο Βασίλη Ι. Φωτιάδη γιό του τιμωμένου, παρουσία του οποίου ελήφθη η απόφαση αυτή της Γ.Σ. και ο οποίος ατυχώς εν τω μεταξύ «απεδήμησε εις Κύριον».

Σας χαιρετώ με πατριωτική αγάπη
και εκτίμηση >>

Δεν υπάρχουν σχόλια: