Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018


Ο Takis Iordanis κοινοποίησε μια παλιότερη δημοσίευση.
ΛΙΜΑΝΙ ΣΙΓΡΙΟΥ : Το f.b.μας θυμίζει . Πριν δύο χρόνια ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ.Κορκολής μας έδινε την ευχάριστη είδηση ότι η πολιτική βούληση της Κυβέρνησης θέλησε το μεγάλο αυτό έργο που είχε απενταχθεί απ' το ΕΣΠΑ να γίνει με Εθνικά Κονδύλια και έτσι βλέπουμε σήμερα τούτο να υλοποιείται.


ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ !
Δρ. Παναγ. Χ. Ιορδάνης ………………….. Προς τα υπερ4000 μέλη της 
-- Επικεφαλής της Επιτροπής Αγώνα…….Επιτροπής Αγώνα για το 
για το Λιμάνι του Σιγρίου………………………… Λιμάνι του Σιγρίου
΄-- Πρόεδρος του Συνδέσμου Προβληματισμού ….ως και όλους τους 
& .Παρέμβασης για την Ανάπτυξη……………….. Λέσβιους 
…..«ΠΙΤΤΑΚΟΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ» ……….…. ( μέσω f.b. και e-mail)
-- τ. Διευθύνων Σύμβουλος ΕΒΟ 
Αγησιλάου 9 , Ηλιούπολη 163 46 
Τηλ.,Fax 210 9737053, κιν. 6977503461 
……………………………………………….Αθήνα 13 Μαΐου 2016
Λιμάνι του Σιγρίου: Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α!
Αγαπητοί συναγωνιστές, συμπατριώτες και φίλοι,
Θεωρώ υποχρέωσή μου αλλά και κυρίως ανθρώπινο , πριν απευθυνθώ σε οποιονδήποτε άλλο, να αρχίσω από εσάς που μου δώσατε την εμπιστοσύνη σας υπογράφοντας τις διακηρύξεις μας για το έργο μας το ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΣΙΓΡΙΟΥ, πράγμα που με όπλισε με το σθένος και τη δύναμη αυτή που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις, να μπορώ να διεκδικώ σχετικώς, απευθυνόμενος σ’ όλα τα επίπεδα της Πολιτείας ως πάνω τον εκάστοτε Πρωθυπουργό της χώρας ( ο αριθμός των 23 επιστολών μας προς αυτόν σηματοδοτεί τα του αγώνα μας εχέγγυα).
Λέγω δε αυτά για να σας ανακοινώσω, ότι τα κ α τ α φ έ ρ α μ ε.
Ως προ ολίγου θεωρούσα ότι το θέμα μας ήταν χαμένο. Άλλαξα βέβαια γνώμη απ’ τη μια στιγμή στην άλλη, μετά το τηλεφώνημα που είχα την ευχαρίστηση να δεχθώ το πρωί από το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Παναγ.. Κορκολή ο οποίος εξ αρχής μου είπε : «έχω ευχάριστα για σας νέα κ. Ιορδάνη, γι΄αυτό και σας τηλεφωνώ» . Και συνέχισε «Το Λιμάνι του Σιγρίου, αποφασίσαμε να χρηματοδοτηθεί με το ποσό της κατασκευής του από τα κονδύλια των Δημοσίων Επενδύσεων». Στο διάλογο που ακολούθησε μεταξύ μας, ελέχθησαν και άλλα και κλείνοντας μου είπε ότι αυτά θα τα δείτε και γραμμένα στο έγγραφο που θα λάβετε.
Προσβλέπω να είμαι ένας από τους πολλούς συναγωνιστές μας που θα αποτελέσουμε τους πρώτους επιβάτες του πλοίου που θα κάνει το πρώτο ταξίδι προ το ΛΙΜΑΝΙΟΥ μας και έτσι δίδοντας πανηγυρική διάταση στην παρθενική έναρξη της λειτουργίας του. 
Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο αυτό.
<< Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ 
Προς 
takisiord@yahoo.gr 
2:54 μ.μ. / 13.05.2016
Σας ενημερώνουμε ότι σε συνάντηση που έλαβε χώρα την Πέμπτη 13/05/2013, μεταξύ του ΓΓΔΕ - ΕΣΠΑ κ. Παναγιώτη Κορκολή και του Δημάρχου Λέσβου κ. Γαληνού, ανακοινώθηκε η συμφωνία ένταξης του έργου κατασκευής του λιμένα Σιγρίου Λέσβου, μεταξύ του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, στο Εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΠΟΜΕΔΙ.
Γραφείο Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ
Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού
Νίκης 5-7, 101 80, Αθήνα, Ελλάδα >>
Ελπίζω αυτή τη φορά όλα να πάνε καλά και να μη έχουμε την χαρμολύπη που βιώσαμε στα τέλη του 2013 όταν τέσσερις μέρες προ της λήξης του ΕΣΠΑ είχαμε καταφέρει να το εντάξουμε στο τότε ΕΣΠΑ 2006 2013 και που τέλος του 2014 απεντάχθηκε απ' αυτό..
Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης >>

Δεν υπάρχουν σχόλια: