Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ

 
Μετά την προ 15ημέρου μεγάλη επιτυχία του Λεσβιακού ποδοσφαίρου με την άνοδο στην Α! Εθνική κατηγορία της ομάδας της Καλλονής, "Αθλητική Ενωση Λεκανοπεδίου Καλλονής" (ΑΕΛΚ) ύστερα από  πρωτοβουλία του Συλλόγου Καλλονιατών Αττικής έγινε  στα γραφεία του Συλλόγου σήμερα, η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ.
 
Αντιγράφω απο το facebook ανάρτηση του Προέδρου του Συλλόγου Καλλονιατών, φίλου Σταύρου Χ. Βαλτά με σχετική ανακοίνωση.
 
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Σήμερα Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στα γραφεία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ Σ. Δοντά 10 ΑΘΗΝΑ , όπου η έδρα του νεοσύστατου ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ, πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνέλευση.
Υπεγράφη η ιδρυτική διακήρυξη από τα παρευρισκόμενα, περισσότερα από εβδομήντα (70) μέλη.
Παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ Σταύρος Βαλτάς και ο πρόεδρος της Ο.Λ.Σ.Α. Χριστόδουλος Τσακιρέλλης.
Αναγνώστηκε χαιρετιστήρια επιστολή του προέδρου της Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ Νίκου Μιχαλάκη.
...
Την συνέλευση διηύθυνε ο Τάκης Ιορδάνης , με γραμματέα την Ντίνα Βάκκα Κυριαζή.
Εκλέχτηκε προσωρινή διοίκηση. Την σύνταξη του καταστατικού ανέλαβε ο δικηγόρος Βασίλης Κανατάς.
Υπεύθυνος εκ μέρους της προσωρινής διοίκησης Ευστράτιος Καλογήρου (για πληροφορίες εγγραφές 6937095210,6992887809, 2109242492 ) >>
 
Ασφαλώς η προσπάθεια αυτή, ευελπιστώ και εύχομαι να έχει μιμητές για στήριξη της ομάδας μας (ΑΕΛΚ) στο μεγάλο της "όνειρο".  Πιστεύω δε ότι θα γίνει μαζικά πλαισίωση του νεότευκτου αυτού Συνδέσμου από όλο το Παροικιακό δυναμικό του νησιού στην Αττική, ώστε η ΑΕΛΚ και με τη δική μας στήριξη να μπορέσει να σταθεί στα σαλόνια της πρώτης Εθνικής. Τούτο όχι αυτοσκοπικά. Αλλά για το καλό του νησιού μας αφού με την κατάλληλη γηπεδική υποδομή στο "Ταρλά" (όπως ήδη εξαγγέλθηκε  αυτό αποτελεί ήδη Πρωθυπουργική δέσμευση), τότε σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα έρχονται στο νησί 500 -1000 άτομα πράγμα που σημαίνει ότι έτσι  θα γίνεται τόνωση της οικονομίας του νησιού μας. Τους δύσκολους δε αυτούς καιρούς, αυτό όπως είναι αντιληπτό αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό για τη Λέσβο μας.
Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ΑΕΛΚ - παίκτες, προπανητή, Πρόεδρο, παράγοντες , φιλάθλους κ.λπ.- για την μεγάλη τους αυτή επιτυχία και την μεγάλη χαρά που έδωσαν σ΄όλο το νησί. Εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχία της ομάδας μας, στα μεγάλα σαλόνια της Α! Εθνικής Κατηγορίας.
 
Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) ........................ 09.06.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: