Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Μαυρογιαλούρων θα …, θα … θα … για το σπάσιμο του Δήμου Τέρατος Λέσβου



Μαυρογιαλούρων θα …, θα … θα … για το σπάσιμο του Δήμου Τέρατος Λέσβου

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε η κοπή της πίττας της Ν.Δ. Λέσβου στη Μυτιλήνη. Εκεί παραβρέθηκε και ο εξ Αγίας Παρασκευής ορμώμενος Λέσβιος Υπουργός  Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, όπου και μίλησε. Βέβαια επόμενο ήταν το κύριο θέμα της εκδήλωσης να είναι το θέμα αιχμής για το νησί μας. ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ  ΛΕΣΒΟΥ. Άραγε ήταν απαραίτητο για μια φορά ακόμη ο κ. Υπουργός να πεί τα .. «ΘΑ» του  για το θέμα αυτό που τόσο  πληγώνει τον απλό κόσμο του νησιού μας; Αυτό το ΑΔΙΟΙΚΗΤΟ, τέρας Δήμος που
αποτελεί το δήμιο του απλού πολίτη. Ο δημότης εκ Σιγρίου για να διεκπεραιώσει μια υπόθεσή του με το Δήμο πρέπει να κατέβει 90 χιλιόμετρα και να γυρίσει αλλά τόσα αν προλάβει και τελειώσει τη δουλειά του. Το πλέον πιθανό είναι ότι δεν προλαβαίνει και έτσι αναγκάζεται να πληρώσει ξενοδοχεία κ.λπ. για μια απλή δουλειά του ως δημότης.
Για την καθαριότητα της Άντισσας, της Φίλιας της Ερεσού ξεκινά από τη Μυτιλήνη ομάδα εργατών καθαριότητας με πούλμαν κατά πως έλεγε την ημέρα κοπής της πίττας της Δημ. Κοινότητας Αντισσης ο Δήμαρχος Δ. Βουνάτσος και πάει λέει  να καθαρίσουν τα χωρία μας!!! Ακόμη για να φτιαχτεί το αντλιοστάσιο του νερού της Ανεμώτιας πρέπει να αποφασισθεί από τη Μυτιλήνη το πότε, ποιος υδρευλικός, ποια υλικά θα χρειαστούν για να επισκευαστεί η σχετική βλάβη. Και τρέχουν και δεν φτάνουν οι κατά τόπους εκλεγμένοι πρόεδροι, εκ των ενόντων  και με τη βοήθεια εθελοντών να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Παίζουν οι ταλαίπωροι το ρόλο του σάκκου του μποξ εκτόνωσης της αγανάκτησης των κατά περίπτωση πολιτών – δημοτών τους.
Την αναγκαιότητα του σπασίματος του Δήμου τέρατος την έχουν συνειδητοποιήσει απαξάπαντες. Την υποσχέθηκαν τα τριάμισι τώρα χρόνια όλοι όσοι ήθελαν να πωλήσουν ελπίδα. Περισσότερο όλων ο Υπουργός μας ο οποίος από βουλευτής Επικρατείας στις άλλες εκλογές θα ήθελε να είναι υποψήφιος στο νησί. Έτσι ολίσθησε στην εκδήλωση της κοπής της πίττα της ΝΔ. να ξαναπεί τα κάθε λογής «θα» του, για μια ακόμη φορά. Την επάυριο ο καθ’ ύλη αρμόδιος Υπουργός Μιχελάκης απέκλεισε και πάλι το σπάσιμο πριν από τις εκλογές.
Παρ’ όλα αυτά χθες όλη μέρα κάποιοι  πωλούσαν και πάλι ακόμη ελπίδες στους … ιθαγενείς Λέσβιους, λέγοντας « Πως μια τροπολογία κατατέθηκε και έγινε δεκτή από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την διαίρεση του ενιαίου Δήμου Λέσβου σε τέσσερις Δήμους.» όπως έγραφε το Lesvospost.com. Σ’ αυτό το επαίσχυντο παιγχνίδι που  εμάς τους Λέσβιους μας έχει καταντήσει πειραματόζωο του πειράματος Παυλώφ, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην κορύφωσή του,  πέραν του Χ. Αθανασίου συμμετέχει και ο πολύς Ν.Σηφουνάκης για να το πουλήσει στα μπαλκόνια μεθαύριο ότι «εγώ έκανα ότι έπρεπε να κάνω η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν  το έκανε!!» Παρασιωπά βέβαια ο άνθρωπος την υπερθεμάτιση του, όταν οι "συν-κηπουροί του" αυτού του μοιραίου για την Ελλάδα ΓΑΠ δημιουργούσαν το Φράγκενστάιν Δήμο Τέρας Λέσβου( γιατί τότε δεν ήθελε να αντιτεθεί στο κέλευσμα του ΓΑΠ και των συν αυτώ, για να μη χάσει τον Υπουργικό του θώκο ο άνθρωπος). 

Κάποια στιγμή αργά τη νύχτα στο site μου  (ΟΧΙ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ) ο διαχειριστής  του Lesvospost.com ανάρτησε το πιο κάτω :
<< Η κοροϊδία των ΜΜΕ της Λέσβου προς τους πολίτες..!!

Από νωρίς το πρωί τα ΜΜΕ της Λέσβου ΣΧΕΔΟΝ όλα εκτός του LesvosPost.com έγραφαν πως μια τροπολογία κατατέθηκε και έγινε δεκτή από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την διαίρεση του ενιαίου Δήμου Λέσβου σε τέσσερις Δήμους.

Που είναι όμως αυτή η τροπολογία;; Εξαφανίστηκε;; … >>

Η δική μου σχετική απάντηση, ήταν η ακόλουθη:
<< Γιώργο το ότι αυτή την ανάρτησή σου την βάζεις σ΄αυτό μόνο το site (ΟΧΙ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ) που δημιούργησα από μήνες τώρα και επίσης το γεγονός ότι για το σπάσιμο του δήμου - Τέρατος έδωσα τις μάχες μου από το Μάιο του 2010 (που ατυχώς τα σαΐνια, οι "κηπουροί" του μοιραίου για την Ελλάδα ΓΑΠ) ως και σήμερα, σηματοδοτεί αντίστοιχη εκ μέρους σου αναγνώριση. Καλά να είσαι . Η αλήθεια του πράγματος πάντως εκ των αμετροέπειας ενεργειών (για να μη γράψω κάτι χειρότερο ) των Μαυρογιαλούρων μας όλων των αποχρώσεων και ειδών και της μέγιστης κοροϊδίας της Λέσβου την αποδίδεις με τη πρότασή:<< .... Τα χωριά μας θα ρημάξουν….. >>

Όλα αυτά τα θα  … των Μαυρογιαλούρων μας, άραγε που θα μας οδηγήσουν;;  Πώς θα καταντήσει το νησί μας;; Άραγε αυτούς τους κυρίους  πόσο τους νοιάζει!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ    &   ΚΛΛΗ  ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) …1.03.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: