Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Mε την τροπολογία του o N. Σηφουνάκης οδηγεί το ΠΑΣΟΚ σε διάσπαση;;;!

Mε την τροπολογία του o N. Σηφουνάκης οδηγεί το ΠΑΣΟΚ σε διάσπαση;;;!
 
Takis Iordanis Όταν ο Οιδίποδας έμαθε το έγκλημά του, που πλάγιαζε εν αγνοία του με τη μάνα του, έβγαλε με τα ίδια του τα χέρια, τα μάτια του. Ο Ν. Σηφουνάκης που συνειδητοποίησε τώρα το έγκλημά του που έκανε το 2010 στηρίζοντας τον ΓΑΠ και τους κηπουρούς του Ραγκούση, Ντόλιο (βλέπεις τότε ο άνθρωπος δεν ήθελε να χάσει του Υπουργικό του θώκο) που δημιουργούσαν το Δήμο Τέρας Λέσβου, γιατί δεν κάνει το ίδιο;;; Τι κάθεται τώρα με τροπολογίες της τελευταίας στιγμής και της δημιουργίας τάχα άλλοθί του, ταλαιπωρεί τους Λέσβιους για μια ακόμη φορά και οδηγεί το ΠΑΣΟΚ σε διάσπαση ;;;!!!
 
 Αυτά έγραψα, όταν διάβασα  προ ολίγου, στο site TVM από τον Στράτο Σαλαβό τα πιό κάτω :
 
<< Άνω-κάτω το ΠΑΣΟΚ για τον Καλλικράτη
Διαφωνίες για την τροπολογία Σηφουνάκη που σπάει τους νησιωτικούς Δήμους

Νέο μέτωπο ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ βουλευτών αλλά και αυτοδιοικητικών με αφορμή την τροπολογία Σηφουνάκη γιά το σπάσιμο Καλλικρατικών νησιωτικών Δήμων από 30 έως 50000 κατοίκους και από 50000 κατοίκους και άνω. Όπως είχαν γράψει τα parapolitika.gr εδώ και καιρό, όταν το Υπ. Εσωτερικών προωθούσε την διάταξη, ο τομέας Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ είχε εκδώσει σκληρή ανακοίνωση με την οποία απέρριπτε το μέτρο αυτό, κυρίως επειδή θα έβγαζε προβληματικό το νόμο Ραγκούση. Τώρα, με την πρωτοβουλία Σηφουνάκη που φυσικά έγινε δεκτή , διαφωνεί και πάλι ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που έχει τα δικά του συμφέροντα. Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές εντός της εβδομάδας και θα φανούν οι προθέσεις όλων των πλευρών.
Δείτε περισσότερα ....>>
 
Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδανης ............4.3.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: