Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Tο ΠΑΣΟΚ δεν διεσπάσθει, αλλά το ατύχημα είναι ότι ούτε και ο Δήμος Τέρας Λέσβου διασπάται.



Tο ΠΑΣΟΚ δεν διεσπάσθει, αλλά το ατύχημα είναι ότι ούτε  και ο Δήμος Τέρας Λέσβου  διασπάται.

Η τροπολογία "Σηφουνάκη" δεν διέσπασε τελικά το ΠΑΣΟΚ!!! Αγνοήθηκε πλήρως. Ο Ν.Σηφουνάκης θα εξακολουθεί ακόμα να είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετά το <<άδειασμα>> του από τους ¨συντρόφους του¨;;; Τούτο δε μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑΣΟΚ που αποτελείται από βουλευτές αρμόδιων επιτροπών και μετά από σχετική συζήτηση ελήφθη η ομόφωνη απόφαση να μην στηριχθεί η τροπολογία Σηφουνάκη που προέβλεπε το «σπάσιμο» της Λέσβου σε τέσσερις. Έτσι το ΠΑΣΟΚ δεν διεσπάσθει αλλά το ατύχημα είναι ότι και ο Δήμος Τέρας Λέσβου δεν διασπάται παρά το "οπερετικό" αυτό σόου του Κρητικού Βουλευτή Λέσβου. Τώρα βέβαια εκείνος μπορεί να θεωρεί ότι το άλλοθι που πήγε να δημιουργήσει για τον εαυτό του, το πέτυχε!! Γιατί νομίζει ότι θα κοροϊδέψει για μια ακόμη φορά βγαίνοντας στα μπαλόνια να μας λέει << Εγώ έκανα ότι περνούσε από χέρι μου ... οι άλλοι στο ΠΑΣΟΚ δεν με στηρίξανε>> Και ίσως να θεωρεί ότι για μια ακόμη φορά θα πείσει ... τους ιθαγενείς τη Λέσβου μετά το φτηνό αυτό τέχνασμα του. Όχι Νικολάκι!!!, Δεν πιάνουν πιά τα φτηνά τεχνάσματά σου. Αρκετά πήρες απ' τη Λέσβο τριάντα χρόνια τώρα. Πήρες πολλά και δεν έδωσες κάτι το ουσιαστικό. Μόνο μάντρες, πεζόδρομους και πολύκεντρα, άντε και καμιά επισκευή κάποιου καμπαναριού!!. Ώρα είναι να πάψεις να είσαι μέτοικος στο νησί μας. Κι επειδή εμείς οι Λέσβιοι είμαστε μεγαλόψυχοι θα σ' αφήσουμε να φύγεις χωρίς να διεκδικήσουμε να σου πάρουμε τα μετοίκεια που μας οφείλεις όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτά έγραψα μετά το πιο κάτω που διάβασα προ ολίγου στο lesvospost.com
<< Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014
OXI του 3ου κόμματος «ΠΑΣΟΚ» στην διάσπαση του Δήμου Λέσβου- Απαράδεκτοι

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενο από βουλευτές αρμόδιων επιτροπών και ελήφθη η ομόφωνη απόφαση να μην στηριχθεί η τροπολογία Σηφουνάκη που προέβλεπε το «σπάσιμο» της Λέσβου σε τέσσερις, τελικά, και όχι δύο δήμους αλλά και των άλλων τεσσάρων μεγάλων νησιών (Ρόδος, Κέρκυρα, Χίος, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθος και Σάμος).
Η τροπολογία είχε κατατεθεί σε (άσχετο) νομοσχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, δηλαδή, του άμεσα ενδιαφερόμενου για κατάτμηση της Κέρκυρας Νίκου Δένδια και έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Συντονιστικού του κόμματος, η Χαριλάου Τρικούπη δεν συμφωνεί με το να γίνουν αλλαγές παραμονές των εκλογών, και όπως αναφέρουν πηγές του ΠΑΣΟΚ εφόσον ο ένας εταίρος της κυβέρνησης διαφωνεί δεν θα πρέπει να έρθει καν σε συζήτηση το συγκεκριμένο νομοσχέδιο του Νίκου Δένδια στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι η τροπολογία προβλέπει με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, τη δημιουργία τεσσάρων δήμων σε νησιά με πληθυσμό άνω …>>


Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.) ……. 4.03.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: