Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ο Γιώργος Ντόλιος και πάλι Υφυπουργός Εσωτερικών.



Ο Γιώργος Ντόλιος  και πάλι Υφυπουργός Εσωτερικών.

Ο Πολιτικός που  είχε δηλώσει ότι αν έσπαγε ο Δήμος Τέρας Λέσβου, τούτο θα αποτελούσε «την επιτομή της ρουσφετολογίας», ορίσθηκε ξανά Υφυπουργός στο Υπουργείο Εσωτερικών..   
Το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν από εκείνα στα οποία  υπήρξε πραγματική σάρωση, στον προ ολίγου ανακοινωθέντα Ανασχηματισμό, αφού  απομακρύνθηκαν απ’ αυτό, τόσο ο Υπουργός Μιχελάκης όσο και ο αναπληρωτής Υπουργός Γρηγοράκος. Αυτοί που θα  έπρεπε να φέρουν στη Βουλή προ 2-3 μηνών  το πολυπόθητο εκείνο νομοσχέδιο για το οποίο   μας κορόϊδευαν οι κάθε λογής Μαυρογιαλούροι, για το σπάσιμο του Δήμου – Τέρατος Λέσβου, το οποίο τελικά ουδέποτε έφεραν, εξ ου και οι προ ημερών εκλογές έγιναν με τον ένα ενιαίο Δήμο Τέρας. Βέβαια από τον τ.Υπουργό Μιχελάκη είχαμε εισπράξει πολλή συμπάθεια και επανειλημμένως μας είχε δηλώσει ότι ήταν αδικία το ότι η Λέσβος όλη ήταν ένας μόνο Δήμος. Βεβαίως εκείνο που δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε είναι ότι ο Υπουργός Μιχελάκης είχε βρει μεγάλη αντίσταση από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε όποια σκέψη να γίνει το σπάσιμο του Δήμου Λέσβου. Ένας εκ των κορυφαίων που είχαν αντιδράσει και στην κυριολεξία «είχε στυλώσει τα πόδια» ήταν ο επί εποχής «κηπουρών» του ΓΑΠαπανδρέου με αρχικηπουρό τον τότε Υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση στην Κυβέρνηση που έκανε την θεσμοθέτηση του «Καλικράτη» που δημιούργησε το Δήμο Τέρας το 2010, τότε Υφυπουργός στο Υπουργείο Εσωτερικών  Γεώργιος Ντόλιος, Βουλευτής Έβρου. Θεωρούσε δε το εαυτό του συν-δημιουργό του αρχιτεκτονήματος  «Καλλικράτης» και η όποια αλλαγή που θα είχε το αποτέλεσμα να σπάσει ο Δήμος Λέσβου έργο που θα «γκρέμιζε»  το κατ’ αυτόν μέγα αυτό δημιούργημά του, πράγμα το οποίο με τίποτε δεν θα επέτρεπε ο ίδιος, όσο εξαρτάτο απ’ αυτόν. Είχε δε φθάσει στο σημείο να πει κάθετα ότι αν σπάσει ο Δήλος Λέσβου τούτο θα είναι  «η επιτομή της ρουσφετολογίας».   
Μετά τον σαρωτικό ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε προ ολίγου, το Υπουργείο Εσωτερικών, έχει την ακόλουθη στελέχωση

Αναπληρωτής υπουργός: Θεόφιλος Λεονταρίδης
Υφυπουργός: Γιώργος Ντόλιος.

Άραγε τι σχόλιο να κάνουμε εμείς οι Λέσβιοι, ως προς το γεγονός της εκ νέου υπουργοποιήσεως του Γ. Ντόλιου και μάλιστα στο Υπουργείο Εσωτερικών;;;!!

Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης …………. 9.06.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: