Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Eκδήλωσή "γιορτής τραχανά" από Λέσβιους στον "Ασύρματο" Αγ. Δημητρίου,χθες.


Eκδήλωσή "γιορτής τραχανά" από Λέσβιους στον "Ασύρματο" Αγ. Δημητρίου,χθες.

Στην πρόεδρο Ανεμωτίσιων Αθήνας κ. Ρηνούλα Ν. Κουτούπη (τη σύζυγο του συναδέλφου και φίλου μου Νίκου), γράφω τα ακόλουθα για την εξαιρετική εκδήλωσή τους στον "Ασύρματο" Αγ. Δημητρίου χθες βράδυ!!
Ρηνούλα μπράβο, εύγε!! κα. Πρόεδρε, εύγε και μπράβο ξανά.!! Σ΄ όλους σας, αλλά και σε σένα προσωπικά που ξεκίνησες δειλά-δειλά πριν χρόνια και με πολύ λίγους συνεργάτες και κατάφερες σήμερα να έχεις αυτό το καταπληκτικό χορευτικό συγκρότημά σας, που χαιρόμαστε εμείς οι φίλοι σου, οι Λέσβιοι όλοι, αλλά και πολλοί ακόμα και απ' την υπόλοιπη Ελλάδα. Πάντως η χθεσινή εκδήλωσή σας στον Ασύρματο με τον παραδοσιακό τραχανά κ.λπ. ήταν εξαιρετική. Φυσικά συγχαρητήρια αξίζουν και στον νεότευκτο σύλλογο Μυτιληνιών Αγίου Δημητρίου, στον πρόεδρό του κ. Παναγ. Λασκαρίδη και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. για την άρτια οργάνωση της όλης. εκδήλωσης. Αναμφίβολα το να μη αναφερθώ στην κομπανία των νεαρών αυτών μουσικών που με την εξαίσια μουσική τους μας ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο, στη γενέτειρά μας και στις χαμένες μας πατρίδες θα ήταν παράλειψή μου. Συγχαρητήρια λοιπόν και σ' αυτούς (είναι Λέσβιοι,οι μουσικοί αυτοί;;). Και πάλι μπράβο, γενικά !!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: