Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μαυρογιαλούρια Ενέργεια, η Πύλη Σέγκεν στην Πέτρα ;;; Εκλογές εν όψει ;;;


Μαυρογιαλούρια  Ενέργεια, η Πύλη Σέγκεν στην Πέτρα ;;;  Εκλογές εν όψει ;;;

Πύλη Σέγκεν Πέτρας, σε συνάρτηση προς το σχετικά ΦΕΚ της ίδρυσής της.
Ερωτήματα δύο :  
Το πρώτο, για το «προσωρινό» του θέματος κατά την  σχετική απόφαση της Διοίκησης. Μια απόφαση  μάλιστα, με τη μεγαλύτερη θεσμικά κατοχύρωσή, της με το να δημοσιευθεί αυτή στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως λαμβάνοντας και τον απαιτούμενο αριθμό ΦΕΚ, πράγμα που οδήγησε στην ίδρυσή της με πανηγυρικές εκδηλώσεις, (φιέστες τις αναφέρει η εφημερίδα  ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ), να «κοπούν κορδέλες» από Υπουργούς, κ.λπ., και έτσι να υπάρξει σ’ όλους μας η εύλογη ευχαρίστηση και η αντίστοιχη ευαρέσκεια, κοντολογίς δηλ. να πωλήσουν οι «κάποιοι» ΕΛΠΙΔΑ σε εμάς τους «ιθαγενείς» Λεσβίους. Τούτο δε, κρίνοντας εκ του αναφερομένου της «προσωρινής εισόδου – έξοδου ατόμων από λιμένα Πέτρας Λέσβου» κατά τον τίτλο στο ΦΕΚ.
Το δεύτερο, που προκύπτει από το πρώτο, πότε στήνονται οι κάλπες ;;;  Συγκεκριμένα πότε, πριν της 32.12.2014 γίνονται Εθνικές Εκλογές ;;!!!

Αυτές οι σκέψεις, μου προέκυψαν διαβάζοντας τον αγαπητό μου ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ της Πέμπτης, 25 Σεπτεμβρίου 2014,  στήλη «Στραβά & Αναποδα», όπου και αλίευσα  το πιο κάτω κείμενο.
« Διαβάζοντας το ΦΕΚ της ίδρυσης της πύλης εισόδου της Πέτρας που εγκαινιάστηκε προ ημερών με Αρ. Φύλλου Β 2250 δημοσιευμένο στις 19 Αυγούστου 2014 (Αριθ. 7001/9/43) « Προσωρινή είσοδος – έξοδος ατόμων από λιμένα Πέτρας Λέσβου » που συναποφάσισαν οι υπουργοί Οικονομικών, Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, Ναυτιλίας και Αιγαίου μας κινεί το ενδιαφέρον η λέξη «προσωρινή»
Ειδικότερα όπως επισημαίνεται στο ΦΕΚ :
« Επιτρέπεται προσωρινά και για χρονικό διάστημα από την έναρξη ισχύος της παρούσας απόφασης ως την 31 Δεκεμβρίου 2014, η είσοδος προσώπων στο Ελληνικό έδαφος και η έξοδος από αυτό, από τον λιμένα  Πέτρα Μυτιλήνης».
Ν’ αναρωτηθούμε γιατί προσωρινή ; Να μπουν ψύλλοι στα αυτιά μας ; Να θεωρήσουμε ότι ακόμα υπάρχει δρόμος για την «οριστική» είσοδο - έξοδο επισκεπτών και την αλλαγή του χαρακτηρισμού.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή εμπόδιο που πρέπει να διευθετηθεί ; Να κρατήσουμε την επιφύλαξη στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι οι γιορτές και η φασαρία των εγκαινίων ήταν φιέστες βιαστικές;
Δεν θέλουμε να είμαστε προάγγελοι κακών ειδήσεων απλά  μάλλον δεν έχει οριστικοποιηθεί και απαιτεί τρόπο και χρόνο ... >>

Υπήρχαν πληροφορίες ότι τα κτιριακά της Πύλης αυτής είχαν στηθεί παράνομα και έτσι είχε εκδοθεί πρωτόκολλο  κατεδάφισης τους, προ μηνών. Δηλ. τούτα θα έπρεπε βάσει του πρωτοκόλλου αυτού να κατεδαφιστούν. Ήτοι τελικά να μη  υπάρχουν. Με ποία μαγική ενέργεια όχι μονάχα δεν υπήρξε η κατεδάφιση τους, αλλά αντιθέτως υπήρξε και η «νομιμοποίησή» τους (;;) για να δοθεί η δυνατότητα της με ΦΕΚ σχετικής εκδόσεως απόφασης για την ίδρυση και δημιουργίας μάλιστα με φιέστες και παράτες της Πύλης Σέγκεν στην Πέτρα, έστω και αν αυτή θα είναι εν ζωή, για περίοδο τεσσάρων μηνών, μόνο;; !!! 
Ο «Μαυρογιαλούρος» δηλ. ΖΕΙ !!! Μην ανησυχείτε …
 
Δρ.Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης                 2.10.2014


Δεν υπάρχουν σχόλια: