Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

«ΠΙΤΤΑΚΟΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ»: Τα καλά της συνεργασίας μεταξύ Συλλόγων

<< ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ&…….. Προς τo:
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ….Σύλλογο Αντισσαίων
ΛΕΣΒΟΥ ( Σ.Π.Π.Α.ΛΕΣΒ.) .............................της Αθήνας
«ΠΙΤΤΑΚΟΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ»…Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος Αγησιλάου 9…….................................… Μοσχοπούλου 7-9 
 Ηλιούπολη163 46 ….......................… Ελληνορώσων ΑΘΗΝΑ
...
Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2015 ……......……Κοιν.: 1) ΟΛΣΑ
.……………… ........……… 2) Σύλλογος Ανεμωτισίων Αθήνας .……………...........……… 3)Σύλλογος Σκαλοχωριτών Αθήνας
.……………...........……… 4) Σύλλογος «Τέρπανδρος » Αντισσας


Θέμα : ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.
Το 1% από το 3% των ανταποδοτικών τελών εκ της ηλεκτροπαραγωγής με ΑΠΕ, διατίθεται στους οικιακούς καταναλωτές, των ΟΤΑ όπου είναι εγκατεστημένοι οι σταθμοί ΑΠΕ.

Σχετ. Η από 7 Ιανουαρίου 2014 επιστολή μας προς τα μέλη της Ο.Ε. του συνδέσμου μας που επεξεργάστηκε τα στοιχεία της υπόθεσης, έβγαλε τα αποτελέσματα που μας έδωσαν τη δυνατότητα, να κάνουμε τις πρέπουσες ενέργειες (συνημ.1) 
----------------------------------------------------------------------
Αγαπητοί φίλοι, κατά πρώτο σας ευχόμαστε το ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Πάντοτε πίστη μας είναι, ότι η συνεργασία μεταξύ φορέων, των οποίων τα ενδιαφέροντα είναι κοινά και αποσκοπούν στο καλό της γενέτειρά μας φέρουν θετικά αποτελέσματα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πράγματι η επίτευξη του στόχου μας του κατά τα αναφερόμενα στο θέμα της επικεφαλίδας, .έγινε με τη συνεργασία πολλών συλλόγων που είτε συμμετείχαν στην Ο.Ε. ( διά του Προέδρου τους ή άλλου προβεβλημένου μέλους του Συλλόγου τους, όπως η Πρόεδρος κ. Ειρ. Κουτρούπη και ο Μεταλλειολόγος Μηχανικός Ν. Κουτρούπης απ’ το Σύλλογο Ανεμωτίσσιων, ο Πρόεδρος κ. Αδ. Καρέκος και ο Γεν. Γραμματέας κ. Ν. Καρίπης απ’ το Σύλλογο Σκαλοχωριτών, ο π. Πρόεδρος απ’ το Σύλλογο Ερεσίων και Πρόεδρος Αντ. Καταχανάς του «Ψάπφα» Ερεσού και νυν Πρόεδρος της Δημο. Κοινότητας Ερεσού ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου σας κ. Θ. Καραγεώργης, κ.αλ.), είτε συνυπέγραψαν το αρχικό κείμενο του Συνδέσμου μας, όπως ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντίσσης «ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΣ» και τότε Πρόεδρος της Κοινότητας Αντίσ-σης κ. Κυριάκος Αμπατζής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου σας κ. Σ. Σφιχτέλλης .

Θεωρούμε ότι την επιτυχία μας αυτή, πρέπει να την μοιραστούμε όλοι μας. Έτσι σας στέλλουμε την κατά το σχετικό ανωτέρω, επιστολή μας (συνημ. 1) στην οποία αναφέρονται αναλυτικά οι σχετικές λεπτομέρειες.
.................................. Το συνημ.1, το διαβάζετε εδώ στο blog μου
......................................στην προηγούμενη ανάρτησή μου
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος

Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: