Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ του χωριό μας : ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ του χωριό μας : ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.

Είναι ευχάριστο να βλέπεις ότι όταν ρίχνεις σ’ ένα ακίνητο έλος ένα μικρό βότσαλο, να αρχίζει να δημιουργείται ένας δημιουργικός κυματισμός στην ακίνητη επιφάνειά του. Αυτός που σπάει την επί μακρό χρόνο ακινησία των πραγμάτων.
Η προς τον τότε Υπουργό Υγείας κ. Παναγ. Κουρουμπλή επιστολή μου η σχετική με το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ του χωριού μας της 19.08.2015, αφού διαβιβάσθηκε, όπως έγραφα σε προ ημερών ανάρτησή μου στο αρμ...όδιο Υπουργείο (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ), τώρα με την σχετική επιστολή που έλαβα από την αρμόδια Διεύθυνση του , φαίνεται ότι ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ γι αυτό.
Θέλω να πιστεύω και ευελπιστώ ότι η επιστολή μου αυτή της 19.08. 2015 θα αποτελέσει τον καταλύτη που απαιτείτο ώστε το ευαγές αυτό ίδρυμα του τόπου μας να το δούμε να λειτουργεί για το καλό των της τρίτης ηλικίας συγχωριανών μας αλλά και των άλλων συμπατριωτών μας της χερσονήσου του Ορδύμνου.

Παραθέτω τη προαναφερομένη ληφθείσα αυτή επιστολή : 

<<ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ………………….. Αθήνα 18-9-2015
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ &…. …Αρ. πρωτ. ΓΠ/Δ2/οικ. 41458/1521
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ……….. Προς
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ………….Δήμο Λέσβου
( Στοιχεία Διεύθυνσης, …………………………Διεύθυνση Κοινωνικής
τηλ./να, e-mail)………………… Προστασίας , Παιδείας & Πολιτισμού
………………………………………… …...( Στοιχεία Διεύθυνσης)

Θέμα : «Αναζήτηση συμπληρωματικών στοιχείων».
…… Σε συνέχεια της από 19.8.2015 επιστολής του κ. Παναγιώτη Ιορδάνη, προέδρου του Συνδέσμου για την Ανάπτυξη της Λέσβου «Πιττακός ο Μυτιληναίος », η οποία μας διαβιβάστηκε από το Υπουργείο Υγείας με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 5260/25-8-2015 έγγραφό του, αναφορικά με τη χρηματοδότηση και λειτουργία του Γηροκομείου Άντισσας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά με τη νομική μορφή του Γηροκομείου (ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ), τον τρόπο με τον οποίο περιήλθε στο Δήμο Λέσβου ( π.χ. με τη μορφή κληροδοτήματος) και πως σκοπεύετε να το αξιοποιήσετε, δεδομένου ότι σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην ανωτέρω επιστολή, ανακαινίσθηκε με πόρους του Ελληνικού Δημοσίου.
…….. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

……………………………….. Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ
Κοινοποίηση :
κ. Παναγιώτη Ιορδάνη
( Στοιχεία Διεύθυνσης)…………………………………………….>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: