Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ : Περί τις 300 υπογραφές Ερεσίων στη Διακήρυξή μας κατατίθενται με τη 2η επιστολή μας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, σήμερα.



ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ : Περί τις 300 υπογραφές Ερεσίων  στη Διακήρυξή μας κατατίθενται με τη 2η επιστολή μας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, σήμερα.

Μετά την ατυχή απάντηση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Εσωτερικών  και Διοικητικής Μεταρρύθμισης της 31.8.2016  στην πρώτη μας επιστολή προς τον Πρωθυπουργό (συνοδευόταν με τη διακήρυξής μας που είχαν υπογράψει περί τους 200 Ανεμωτίσους) για το ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ, αυτό που διαπιστώνω είναι ότι ο Λεσβιακός λαός συνειδητοποιεί πως για να γίνει αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο χρειάζεται πολύ δουλειά. Η αποστροφή του τραγουδιού « … μέχρι να βγεί ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ» είναι αυτό που ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή μας. Συστρατεύονται δε  και γίνονται μέλη της επιτροπής αγώνα , ο ένας μετά τον άλλο σ’ όλα τα χωριά του νησιού μας.
Έτσι με πρωτοστάτη το φίλο και συνάδελφο Μηχανικό εξ Ερεσού Κώστα Αχλιώπτα, ο οποίος με τιμά για χρόνια τώρα με τη φιλία του αλλά  και με την συναντίληψη των πραγμάτων στους όποιους κοινωνικούς αγώνες μου, συγκεντρώθηκαν στη Διακήρυξή μας περί τις 300 υπογραφές Ερεσίων (σ’άυτό όπως με πληροφόρησαν άλλοι φίλοι απ’την Ερεσό, βασικό ρόλο έπαιξε η εκλεκτή κ.Μαρίνα η σύζυγός του Κώστα) που σήμερα ως αναπόσπαστο συνημμένο, με τη δεύτερη επιστολή μας θα κατατεθούν στο γραφείο του Πρωθυπουργού.
Φυσικά οπότε λαβαίνω από άλλο επισπεύδοντα φίλο νέο πακέτο υπογραφών απ’ το νησί, αμέσως αυτές θα παίρνουν το δρόμο τους προς το γραφείο του, αφού πίστη μας είναι ότι μόνο με πολιτική βούληση πιά δική του θα μπορούσε να ληφθεί η μεγάλη αυτή απόφαση, που θα απαλλάξει όλους εμάς του Λέσβιους από αυτό που θα μπορούσε να λεχθεί ότι ως νεοσκλαβιά (ελληνική αυτή τη φορά) μας καταδυναστεύει η «Καλλικράτειος Αρχιτεκτονική» που μας επιβλήθηκε παρά τη θέλησή μας, απ’ το 2010.
Πάντα τα σχετικά με όλα τούτα τα γράφω και μπορείτε να τα διαβάσετε στο άρθρο μου «Ζητείται πολιτική βούληση για το σπάσιμο του Δήμου Τέρατος (Λέσβου)» που δημοσιεύεται στη στήλη μου ¨Αιολίας λόγος¨ στο ΕΜΠΡΟΣ,  σήμερα.

Δρ. Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης ….. 27.09.2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: