Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης * * * Καλώς ήλθατε στο blog μου * * * "Λαψαρνιώτης" * * * Τάκης Ιορδάνης

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟς ::Την Παρασκευή 16.12ου προχθές, πρωτοκολλήθηκε η 7η επιστολή μας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού,.

ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟς ::Την Παρασκευή 16.12ου προχθές, πρωτοκολλήθηκε η 7η επιστολή μας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού,.
Τούτο κάναμε, τώρα που άρχισε η συστράτευση του παροικιακού δυναμικού των Λεσβίων της Αθήνας και της Λεσβιακής Διανόησης

<<……………………………………………………………Αξιότιμο
Δρ Παναγ. Χ. Ιορδάνης( Ph. D.) ……………… Πρόεδρο της Ελληνικής
- Επικεφαλής της Επιτροπής Αγώνα ...Κυβερνήσεως και Πρωθυπουργό
- Πρόεδρος του Συνδέσμου για…………………… κ. Αλέξη Τσίπρα
την Ανάπτυξη της Λέσβου………………...……Μέγαρο Μαξίμου
« ΠΙΤΤΑΚΟΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ »……….…………….….ΑΘΗΝΑ
- π. Διευθύνων Σύμβουλος της
Ελληνική Βιομηχανίας Όπλων….….…Κοιν.:Ως Πίνακα Παραληπτών
- Αγησιλάου 9 - Ηλιούπολη 163 46
Τηλ.- Fax 210 9737053 κιν. 6977503461…..Αθήνα, 16 .Δεκεμβρίου 2016

ΘΕΜΑ : ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ . Τώρα άρχισε η συστράτευση του παροικιακού δυναμι-………….κού των Λεσβίων της Αθήνας και της Λεσβιακής Διανόησης.
Σχετ.: 1) Το έγγραφό μας της 25ης Ιουλίου 2016, υπ΄αριθ, πρωτ 3795/ …………/25.072016
……...2) Το έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής …………Μεταρρύθμισης, υπ’ αριθ.πρωτ. οικ.27460/31.08.2016.
3) Το έγγραφό μας της 26ης Σεπτεμβρίου 2016, υπ΄αριθ, πρωτ .4374 / 27.09.2016
4) Το έγγραφό μας της 20ης Οκτωβρίου 2016, υπ΄αριθ, πρωτ .4622 / 21.10.2016
………5) Το έγγραφό μας της 13ης Νοεμβρίου 2016, υπ΄αριθ, πρωτ 4839 / 16.11.2016
6) Το έγγραφό μας της 20ης Νοεμβρίου 2016, υπ΄αριθ, πρωτ .4896 / 21.11.2016
7) Το έγγραφό μας της 27ης Νοεμβρίου 2016, υπ΄αριθ, πρωτ ...4995 / 30.11.2016

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Μετά τους μόνιμους κατοίκους του νησιού, που ήδη πάνω από 3.000 έχουν υπογράψει τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ μας, τώρα ακολουθούν και οι Λέσβιοι της Αθήνας.
Xθες βράδυ 14 Δεκεμβρίου 2016, έλαβα από τη Γραμματέα του Συλλόγου Μεσοτοπιτών Λέσβου το πιό κάτω e-mail :
<< κ. Ιορδάνη,
Καλησπέρα σας! Σας στελνω 150 υπογραφές που συγκέντρωσα. Ελπίζω ο κόπος σας να βρει αντίκρισμα και να στεφθεί με επιτυχία! Αν περνάει κάτι άλλο από το χέρι μου, πείτε μου! ………………………………...
Σας χαιρετώ!
Άντζελα Κοντού, Γραμματέας Συλλόγου Μεσοτοπιτών.>>
Στο πακέτο με τις υπογραφές των φίλων συναγωνιστών , των προοδευτικών και πάντα πρώτων στους κοινωνικούς αγώνες Μεσοτοπιτών της Αθήνας, τη ΔΙΑΚΉΡΥΞΗ μας έχουν υπογράψει όλοι οι δυναμικοί, ενεργοί πολίτες του Συλλόγου τους με επικεφαλής τον Πρόεδρός τους Φώτη Βασίλογλου και βέβαια την με ιδιαίτερη ζέση πάντα συντασσόμενη και πρωτοστατούσα σε όποια προσπάθεια γίνεται για το καλό του νησιού μας Άντζελα Κοντού.
Ξέρω ότι το παράδειγμα των Μεσοτοπιτών ακολουθούν κι άλλοι συντοπίτικοι Σύλλογοί μας όπως οι Σκαλοχωρίτες, οι Πολυχνιάτες, οι Λέσβιοι του Αμαρουσίου κ.λπ.
ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΣΒΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ.

Έτσι πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.Αυτό θα είναι βέβαια επιτυχία όλων μας και όχι δική μου μόνο. Τούτο δε απλά διότι αν δεν ήσαν όλοι όσοι μπαίνουν μπροστά και ξεκινάνε και ολοκληρώνουν το κοπιώδες έργο της επαφής με ένα έκαστο των υπογραφόντων και των σχετικών συζητήσεων μέχρις ότου να πεισθεί και να υπογράψει την διακήρυξη ο καθένας εξ αυτών, και εν τέλει φυσικά των 3.000 και πλέον υπογραψάντων αυτή των εν δυνάμει μελών της Επιτροπής μας Αγώνα, ουδέν θα μπορούσα να πράξει ως άτομο ο γράφων το παρόν. Η δική μου προσπάθεια βέβαια είναι αδιάλειπτη προσπαθώντας να ανταποκριθώ στο κάλεσμα όλων όσων πιστεύουν στην αναγκαιότητα να πάψει να υπάρχει πιά ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ. Έτσι επειδή πιστεύω ότι κανείς αγώνας δεν πάει χαμένος, στην περίπτωσή μας δε επειδή έχουμε το δίκιο με το μέρος μας στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Θα καταφέρουμε να φέρουμε και το νόμο με το μέρος μας. Και τότε οι κόποι όλων μας θα έχουν βρεί τη δικαίωσή τους.
Το γεγονός ότι στην προσπάθειά μας πήρε σειρά συστράτευσης και το παροικιακό δυναμικό των Λεσβίων της Αθήνας το κοινολόγησα στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης..
Άμεση υπήρξαν τα αντανακλαστικά του Νέστορα της Λεσβιακής διανόησης, του Πανελληνίας εμβέλειας συγγραφέα μας Τάκη Χατζηαναγνώστου που μου έστειλε e-mail γράφοντάς μου.
<< Τάκη, βάλε και τη δική μου υπογραφή !
Τ.Χ.>>
Βέβαια η υπογραφή του πέραν της βαρύτητας, της κατά τα σχετικώς προαναφερθέντα είναι ιδιαίτερης σημασίας εκ του ότι ο Τάκης Χατζηαναγνώστου επί σειρά ετών υπήρξε Πρόεδρος της «Λεσβιακής Παροικίας» στην Αθήνα, η οποία σήμερα τον έχει ανακηρύξει σε Επίτιμο  Πρόεδρο της.
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,    
  Περαίνοντας , θα  θέλαμε να κλείσουμε την παρούσα, με την ακροτελεύτια πρότασή των προηγουμένων δύο, 5ης και 6ης, προς υμάς επιστολών μας, ήτοι : « Σύνθημα μας είναι πιά, το : “ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.”
Προσβλέπουμε, το γράφουμε και πάλι, στη δική σας παρέμβαση ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη πολιτική λύση, σ’ αυτό που όλος ο ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ  αξιώνει. Το « ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ».
Έτσι, θα ξεπεραστούν τα όποια άλλοθι στο να μη γίνει ποτέ το σπάσιμο του Δήμου Λέσβου που ίσως κάποιοι απεργάζονται ή και κάποιοι άλλοι για δικούς του λόγους δεν θέλουν, ως αποτέλεσμα «ατυχήματος» εκ της ερευνούμενης από την επί του θέματος επιτροπή του Υπουργείου «σχετικής αναγκαιότητας (προς τούτο), βάσει αντικειμενικών κριτηρίων» όπως μας απήντησε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Εσωτερικών στην πρώτη προς  υμάς επιστολή μας ( σχετ.1.
……………………..................…………………………………Με τιμή
-Συνημ. 1 ( Η Διακήρυξή μας φέρουσα τις
 υπογραφές  150 μελών του Συλλόγου Μεσοτοπιτών
και του Νέστορα της Λεσβιακής διανόησης Τάκη
Χατζηαναγνώτου )
 

Πίνακας Παραληπτών

1) Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Χρ. Καλογήρου     
2)  Οι Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Ν. Λέσβου
…κ.κ. Γ. Πάλλης, Χ. Αθανασίου, Σ. Τάσσος    3)  Δήμαρχος της Λέσβου κ. Σπ. Γαληνός  4 Δημοτικές, Τοπικές Κοινότητες Λέσβου  5) Μέλη της Επιτροπής της Ερεσού 6)Τα ΜΜΕ Λέσβου και ο Παροικιακός τύπος. 7) ΟΛΣΑ και πρωτοβάθμιοι Παροικιακοί Σύλλογοι 
........................................................................................................>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: